LIVE SCORES

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Βρίσκει χορηγό, «δένει» Κουμπίτσα





Ετοιμος να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την Renault, αρκεί η ομάδα να του αποδείξει πως θα είναι στους διεκδικητές του πρωταθλήματος, παρουσιάστηκε ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γαλλική ομάδα έχει βρει ισχυρό χορηγό, ο οποίος θα τις δώσει τις δυνατότητες να είναι ξανά ανταγωνιστική.

Ετσι, μια από τις πρώτες της κινήσεις (με το που υπογραφεί η συμφωνία) είναι να προτείνει συμβόλαιο με το οποίο θα κρατήσει τον Πολωνό για πολλά χρόνια στις τάξεις της. Ο ίδιος ο πιλότος εμφανίζεται διστακτικός να επεκτείνει την τρέχουσα συμφωνία για περισσότερο από έναν χρόνο, καθώς θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μερικά βάθρα.

Αλλά, αυτά ενδέχεται να αλλάξουν άρδην, όταν η Renault εξασφαλίσει τη σημαντική χορηγική συμφωνία (πηγές αναφέρουν πως αυτή είναι η Master Card), γεγονός που θα της δώσει την οικονομική δυνατότητα να μετατραπεί ξανά σε υπολογίσιμη δύναμη.

Επίσης αναφέρεται, ότι εφόσον η χορηγία επισημοποιηθεί, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Χέραρντ Λόπεθ, όχι μόνο θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Πολωνό σε για πολλά χρόνια, αλλά και θα προσπαθήσει να δελεάσει τον Κίμι Ράικονεν να αφήσει το WRC για να επιστρέψει στην F1 τη νέα σεζόν. Φυσικά, με το γαλλικό μονοθέσιο.