LIVE SCORES

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Παντελιάδης, Γιάντσης, δύο υπό δοκιμή





Στην απόκτηση του Θανάση Παντελιάδη από τον Πιερικό προχώρησε την Τετάρτη ο Πανσερραϊκός. Ο 23χρονος μέσος επικύρωσε την προφορική συμφωνία με τους Σερραίους και αύριο (8/7) θα δώσει το παρόν στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα περίοδο. Ηδη οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας έχουν επιστρέψει στην πόλη των Σερρών και ξεκίνησαν να περνούν από ιατρικές εξετάσεις.

Στο μεταξύ, πλούσια ήταν η δραστηριότητα στις Σέρρες την Τετάρτη. Αρχικά επιβεβαιώθηκε από κύκλους της ΠΑΕ πως ο Πανσερραϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δημήτρη Γιάντση από τον Ηρακλή. Το μέλλον του διεθνούς επιθετικού με την ελπίδων στον Γηραιό είναι αβέβαιο και οι Σερραίοι έχουν προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη. Οι εξελίξεις αναμένονται προσεχώς, όπως και στις περιπτώσεις των Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι και Νίκου Αραμπατζή, που δεν υπολογίζονται από τον ΠΑΟΚ.

Επίσης, παρελθόν από τον Πανσερραϊκό αποτελεί ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης. Ο έμπειρος επιθετικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πέτρο Θεοδωρίδη, δεν συμφώνησαν και αποφάσισαν να λύσουν από κοινού τη συνεργασία τους.

Τέλος, στις προπονήσεις του Πανσερραϊκού θα ενταχθούν στις επόμενες ημέρες και δύο παίκτες υπό δοκιμή. Ο 22χρονος ομογενής Κώστας Δαυίδ, μέσος, που ανήκει στη β' ομάδα της Ααχεν και ο 19χρονος μπακ Νίκος Σαββίδης, του Εθνικού Κατερίνης.