LIVE SCORES

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Πιέζει για Γκαλάς, βλέπει και Μποκανέγρα





Αποφασισμένος να κυνηγήσει την περίπτωση του Ουιλιάμ Γκαλάς είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς, όπως αποκαλύπτουν τα γαλλικά ΜΜΕ, οι πράσινοι επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση για τον παίκτη της Αρσεναλ, την ώρα που εξετάζουν και την περίπτωση του Κάρλος Μποκανέγρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε νέα προσφορά στον Ουιλιάμ Γκαλάς στην προσπάθεια που κάνει να αποκτήσει τον παίκτη, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Αρσεναλ. Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη που ανέρχονται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο", αναφέρουν οι γάλλοι.

Οπως τονίζουν, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, προσπαθώντας να βρουν μια λύση στο οικονομικό σκέλος, καθώς οι απαιτήσεις του παίκτη είναι υψηλές. Στο παιχνίδι της απόκτησής του φέρεται να έχει μπει και η Παρί Σ.Ζ., αλλά το τριφύλλι δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν περιορίζεται, αναζητώντας και εναλλακτικές λύσεις. Μία από αυτές είναι, σύμφωνα πάλι με τους γάλλους, ο 31χρονος Κάρλος Μποκανέγρα της Ρεν, που είναι και διεθνής με την Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ.