LIVE SCORES

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΑΕΚ - Ετοιμάζει βαλίτσες ο Αραούχο





Από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για την έναρξη της προετοιμασία της ΑΕΚ, ο Κάρλος Αραούχο έχει ενημερώσει τους ιθύνοντες της ομάδας ότι πρέπει να επιστρέψει στην Αργεντινή. Ο 28χρονος αμυντικός αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα και δεν αλλάζει άποψη.

Στην ΑΕΚ κατάφεραν να το κρατήσουν μυστικό κάποιες μέρες και προσπαθούν να τον μεταπείσουν, όμως ο Αραούχο το έχει πάρει απόφαση. Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιχειρήσουν να κερδίσουν κάποια χρήματα από μια μετακίνησή του σε ομάδα της χώρας του. Ως εκ τούτου, είναι απίθανο ο Αργεντινός να ταξιδέψει με την αποστολή της «Ένωσης» στο Ζέεφελντ της Αυστρίας την ερχόμενη Τρίτη.

Έρχεται ο Νταντόμο

Εξάλλου, ο Κλαούντιο Νταντόμο φθάνει στην Αθήνα την Κυριακή (4/7). Ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ-χαφ θα αφιχθεί στις 16:10 μέσω Ισπανίας. Ο 25χρονος παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ για διετές συμβόλαιο, αλλά θα πρέπει να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ. Οι πάγιες ετήσιες αμοιβές του αγγίζουν τις 200.000 ευρώ και με τα μπόνους μπορούν να φτάσουν τις 250.000 ευρώ.

Πιέζει η Πόρτσμουθ για Ντιόπ

Στο μεταξύ, την Δευτέρα (5/7) θα κριθεί στην Αγγλία το μέλλον του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Ο παίκτης θα συναντηθεί με τους διοικούντες της Πόρτσμουθ με σκοπό να βρει την «χρυσή τομή» και να συνεχίσει στην ΑΕΚ την καριέρα του. Πάντως, οι Άγγλοι δεν δείχνουν καμία διάθεση να τον αφήσουν ελεύθερο και πιέζουν για να πάρουν ένα ποσό μεταξύ 400-500 χιλιάδων ευρώ. Παράλληλα, με δηλώσεις του ο εκτελεστικός διευθυντής των «Πομπέις», Άντριου Ανδρόνικου, βάζει στο κόλπο και τον Ολυμπιακό.

Ρεπό την Κυριακή

Όσον αφορά την προετοιμασία της ΑΕΚ, το Σάββατο συνεχίστηκαν οι διπλές προπονήσεις. Το πρωί δόθηκε έμφαση στην φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν στην τακτική. Την Κυριακή έχουν ρεπό για να ετοιμαστούν για την Τρίτη, ενόψει του ταξιδιού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου για δύο εβδομάδες θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.