LIVE SCORES

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Νέο... αίμα από την Ιταλία





Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα! Οι Ιταλοί επιμένουν να παρουσιάζουν ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές από την αγορά τους, ένεκα της συνεργασίας του Μάριο Μπερέτα με τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά, ο παίκτης για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται ο τεχνικός του "δικεφάλου" είναι ο Αντζελο Μαριάνο ντε Αλμέιδα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός (1.75, 29 ετών) ανήκει στο Λέτσε από το 2005 και έχει 94 συμμετοχές με 3 γκολ. Το 2006 αγωνίστηκε ως δανεικός στο Κροτόνε, όπου είχε 12 συμμετοχές. Πριν τη Λέτσε είχε αγωνιστεί στην Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα στις Κορίνθιανς, Σάο Καετάνο και Κρισιούμα.

Ο παίκτης μένει ελεύθερος από τη Λέτσε και η ιστοσελίδα "violanews.com", αναφέρει ότι εκτός από τις Μπολόνια, Πάρμα και Μπρέσια, για τον παίκτη ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ.

H αποστολή για τη Γερμανία
Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μάριο Μπερέτα ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Γερμανία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του «Δικεφάλου». Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Τσιρίλο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Ζουέλα, Αθανασιάδης, Γεωργίου, Γλύκος, Κουτζαβασίλης, Κουτσιανικούλης, Μίλιεβιτς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σκέμπης, Φωτάκης.

Την Παρασκευή θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία οι διεθνείς με την εθνική Ελλάδος Χαλκιάς, Σαλπιγγίδης και Μαλεζάς, ενώ ο Πάμπλο Κοντρέρας ο οποίος τελείωσε αργότερα τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα θα ενσωματωθεί την επόμενη εβδομάδα. Η αυριανή προπόνηση του ΠΑΟΚ θα γίνει στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας και η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Φρανκφούρτη στις 15:30