LIVE SCORES

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Και ο Σπανός υποψήφιος για πρόεδρος

Την πρόθεση να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας στις επικείμενες εκλογές εξέφρασε, μέσω δήλωσής του στην ιστοσελίδα του Ατρομήτου, ο Γιώργος Σπανός. Σ΄ αυτήν ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, ο οποίος τάσσεται υπέρ της άποψης ότι στη Σούπερ Λίγκα οι πρόεδροι πρέπει να εναλλάσσονται κατ΄ έτος μεταξύ των προέδρων-ιδιοκτητών των ομάδων του πρωταθλήματος, τονίζει:

«Δηλώνω ότι θα διεκδικήσω τη θέση του προέδρου στη Σούπερ Λίγκα στις επικείμενες εκλογές, συμπλέοντας με τη θέση των ομάδων που επιθυμούν για την συγκεκριμένη θέση προέδρους-ιδιοκτήτες ομάδων, όπως προέβλεπε ο κώδικας δεοντολογίας που συστήθηκε η Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα είμαι υπέρμαχος της θέσης των ομάδων, που υποστηρίζουν ότι στη Σούπερ Λίγκα οι πρόεδροι πρέπει να εναλλάσσονται κατ΄ έτος μεταξύ των προέδρων-ιδιοκτητών των ομάδων που συμμετέχουν στη Σούπερ Λίγκα.

Η θέση μου είναι, πριν γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, να συζητηθεί η συγκεκριμένη θέση των ομάδων αυτών, μεταξύ των οποίων συμμετέχω κι εγώ ως ΠΑΕ Ατρόμητος