LIVE SCORES

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Νέα κρούση σε Μάικ





Οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού βάζουν μπρος για υπογραφές νέων συμβολαίων συνεργασίας με τον Μάικ Μπατίστ και τον Ντρου Νίκολας, βλέποντας τις υποθέσεις των Βασίλη Σπανούλη και Νίκολα Πέκοβιτς να μην εξελίσσονται όπως θα ήθελαν.

Η αποφασιστικότητα του «V-Span» να πάρει περισσότερα χρήματα από όσα του δίνουν οι Πράσινοι και του «Πέκο» να παίξει στο NBA υποχρεώνει τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να αναπροσαρμόσουν τις προτεραιότητές τους και να στραφούν στους δύο Αμερικανούς, τους οποίους θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα για ακόμα περισσότερα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπατίστ θα ενημερωθεί σήμερα (06/07) το βράδυ για τη νέα πρόταση που του ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός μετά την πρώτη ανεπιτυχή προσπάθεια για σύναψη νέας συνεργασίας. Μετά το δημοσίευμα της «Εξέδρας» περί ζωηρού ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Αμερικανό σέντερ του Παναθηναϊκού, το φως της δημοσιότητας είδε σειρά πληροφοριών και φημών που αφορούν τον άλλοτε παίκτη των Γκρίζλις. Από λεπτομέρειες για την πρόταση της Ρεάλ (διετής συνεργασία αντί συνολικά τεσσάρων εκατ. ευρώ) και την πρώτη προσφορά του Τριφυλλιού (συνεργασία 1+1 ετών) μέχρι πιθανά κι απίθανα σενάρια για εμπλοκή της Εφές Πίλσεν και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση Μπατίστ, έπειτα από επτά χρόνια συνεργασίας μαζί του, είναι το γεγονός ότι ο Αμερικανός έχει ως προτεραιότητά του την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο απόφοιτος του Αριζόνα Στέιτ είναι βέβαιο ότι θα κοιτάξει το συμφέρον της οικογένειάς του. Ομως μέχρι να φτάσει να μπει σε διαδικασία τελικών διαπραγματεύσεων με άλλη ομάδα, θα περιμένει τους Πράσινους όσο περισσότερο μπορεί. Στο Τριφύλλι εκτιμούν αυτή τη στάση κι όπως έγινε γνωστό όχι μόνο προσέγγισαν σωστά τον Μπατίστ στον δεύτερο κύκλο συζητήσεων, αλλά θα συνεχίσουν κιόλας προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Αμερικανός θα ενημερωθεί για τη νέα στάση που τηρεί το Τριφύλλι και θα απαντήσει.

Ο Μπατίστ ήταν σε διακοπές εκτός Καλιφόρνια το Σαββατοκύριακο (03-04/07) και δεν γνωρίζει πλήρως τα νέα δεδομένα. Σήμερα (05/07), ωστόσο, αναμένεται να μάθει όλες τις λεπτομέρειες και να κινηθεί αναλόγως. Με τη σημείωση ότι όλα αυτά δεν μαρτυρούν ταύτιση απόψεων μεταξύ των πλευρών. Η χρυσή τομή δεν έχει βρεθεί. Θα χρειαστεί χρόνος, όπως και με τον Νίκολας. Κι όπως φαίνεται, οι Πράσινοι δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να βιαστούν το φετινό καλοκαίρι με τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν με την αλλαγή στο καθεστώς της φορολόγησης.