LIVE SCORES

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Ανακοινώνει Τριποτσέρη, Νόβοτα, κοντά σε Μπέλο και Ράντμαν





Πολύ κοντά στην απόκτηση του Θοδωρή Τριποτσέρη από τη Λάρισα βρίσκεται ο Πανσερραϊκός. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται από την ΑΕΛ και οι συζητήσεις με την ομάδα των Σερρών βρίσκονται σε καλό δρόμο. Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να ολοκληρωθεί η συμφωνία και ο παίκτης να ανακοινωθεί από τον Πανσερραϊκό.

Από εκεί και πέρα, ο Σλοβάκος τερματοφύλακας Γιαν Νόβοτα θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό.

Επίσης, ισραηλινά δημοσιεύματα φέρνουν τον Πανσερραϊκό κοντά σε συμφωνία με τον 22χρονο επιθετικό της Χάποελ Χάιφα, Γέρο Μπέλο. Ο Μπέλο έχει αγωνιστεί επίσης στις Χάποελ Ναζαρέτ, Χάποελ Κιριάτ και σε μια τετραετία έχει πετύχει 35 γκολ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Επιπλέον, δημοσιεύματα από την Κροατία αναφέρουν πως την Τρίτη θα έρθει στις Σέρρες για να συζητήσει με την ομάδα ο Κροάτης πορτιέρε Βέλιμιρ Ράντμαν. 26 ετών και με ύψος 1,85, ο Ράντμαν ανήκει στην Ριέκα.

Στο μεταξύ, στον Πανσερραϊκό περιμένουν απόψε τον Σάμι Μπανγκούρα να επιστρέψει από την άδεια που του έχει χορηγηθεί. Ο Αφρικανός επιθετικός διέψευδε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να δοκιμάζεται από την αιγυπτιακή Σμούχα, όμως το έγκυρο σάιτ transfermarkt.de, που ασχολείται με τα μεταγραφικά νέα, τον έχει κατατάξει ήδη στο ρόστερ της αιγυπτιακής ομάδας...