LIVE SCORES

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

«Προκαλεί απορία...!»





Λάθος στο ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας χρεώνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, όσον αφορά τον τραυματισμό του Βασίλη Τοροσίδη. Ο διεθνής άσος των Ερυθρόλευκων υποβλήθηκε σήμερα (2/7) σε ακτινολογικό έλεγχο, και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στη δέκατη πλευρά.Συνέχεια

Ο «Τόρο» ο οποίος είχε τραυματιστεί στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, εναντίον της Αργεντινής είχε αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο στο 55΄. Ο παίκτης έκτοτε ένιωθε ενοχλήσεις στη θωρακική χώρα, με αποτέλεσμα Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ερυθρόλευκοι, ο Τοροσίδης θα χρειαστεί ανάπαυση για περίπου δύο εβδομάδες και ακολούθως θα αρχίσει η σταδιακή επανένταξή του στις δραστηριότητες της ομάδας.

Σαφείς αιχμές προς το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής

Η ανακοίνωση καταλήγει με σαφή αιχμή για το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αφού, όπως αναφέρεται, «... θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι προκαλεί απορία ο χειρισμός του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή μας από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας».

Αναλυτικά η αανκοίνωση του Ολυμπιακού για τον Τοροσίδη:

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βασίλης Τοροσίδης ανέφερε ενοχλήσεις στην θωρακική χώρα, οι οποίες προέρχονται από τον τραυματισμό του στον τελευταίο αγώνα της Εθνικής ομάδας, και σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, στο Metropolitan, σε ακτινολογικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα δεκάτης πλευράς. Ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί ανάπαυση για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων και ακολούθως θα αρχίσει η σταδιακή επανένταξή του στις δραστηριότητες της ομάδας.

Τέλος, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι προκαλεί απορία ο χειρισμός του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή μας από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας».