LIVE SCORES

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Κι επίσημα Ζουέλα





Με μια λιτή ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τη μεταγραφή του Φρανσίσκο Ζουέλα.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την Κούμπαν για τον δανεισμό του Αγκολέζου αμυντικού Φρανσίσκο Ζουέλα ως το καλοκαίρι του 2011», ανέφερε η ανακοίνωση του «Δικεφάλου».

Ο 27χρόνος αμυντικός δήλωσε πως θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ το 100% των δυνατοτήτων του πριν αρχίσει η απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, η οποία έχει κόσμο που δεν υπάρχει σε αλλού στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι "δεμένος" σαν οικογένεια, γι' αυτό έχει τα αποτέλεσμα που ξέρουμε όλοι τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Ζαγοράκης, ο κ. Βρύζας, με τον προηγούμενο προπονητή τον κ. Σάντος, κάνανε εκπληκτική δουλειά. Θεωρώ όλους στην ομάδα φίλους μου», τόνισε αρχικά ο Αγκολέζος αμυντικός και συνέχισε αναφερόμενος στους στόχους του σε προσωπικό επίπεδο:

«Δε μου αρέσει να μιλάω για μένα, αφήνω τους άλλους να το κάνουν. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Οταν σε θέλουν, πρέπει να σέβεσαι τους ανθρώπους που σε επιλέγουν, έτσι έχω μεγαλώσει και αυτό θέλω να κάνω στον ΠΑΟΚ.

Ολοι ξέρουν πόσο μπορώ να βοηθήσω σαν κεντρικός αμυντικός, αν χρειαστεί να κάνω και κάτι άλλο, θα το κάνω, δε θα πω όχι. Μου αρέσει ο ανταγωνισμός με τον καλό τρόπο. Σέβομαι τους παίκτες με τους οποίους παίζουμε στην ίδια θέση. Αγωνιστικά είμαι έτοιμος, έρχομαι από δύο εβδομάδων προετοιμασία στην Τουρκία».

Σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον, με δεδομένο πως στο «Δικέφαλο» παραχωρείται με δανεισμό από την Κούμπαν Κράσνονταρ για την καινούργια περίοδο, εξήγησε: «Το μυαλό μου αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Δε σκέφτομαι τίποτα άλλο».