LIVE SCORES

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Ηρθε κι αποθεώθηκε ο Γκοβού





Η άφιξη του Σίντνεϊ Γκοβού φυσικά δεν θύμισε σε τίποτα αυτή του Τζιμπρίλ Σισέ, είναι γεγονός όμως πως ο Γάλλος άσος ήρθε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού! Περίπου 300 οπαδοί του Τριφυλλιού υποδέχτηκαν τον 31χρονο δεξιό εξτρέμ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», λίγο μετά τις 23:15 και φυσικά τον αποθέωσαν. Ο Γάλλος απόλαυσε την υποδοχή, προφανώς κατάλληλα ενημερωμένος από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Τον παίκτη υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο από πλευράς Παναθηναϊκού ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Φάνης Βουτσαράς, ενώ το παρών έδωσε και ο Ελληνας εκπρόσωπός του, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος.

Στις 23:20 ο Σίντνεϊ Γκοβού έκανε την εμφάνισή του στο χώρο όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και φυσικά αποθεώθηκε, ενώ έδειξε να απολαμβάνει την υποδοχή που του επιφυλάχθηκε. Προφανώς ο Τζιμπρίλ Σισέ θα τον είχε πληροφορήσει κατάλληλα για το τι θα επακολουθούσε με το που θα έφτανε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ενας οπαδός του ΠΑΟ φρόντισε να περάσει στο λαιμό του Γάλλου ένα κασκόλ της ομάδας και οι υπόλοιποι συνέχισαν με συνθήματα, ενώ μέσα στο γενικό... χαμό ακούστηκε και ένα που αφορούσε στον πρώην πρόεδρο του Τριφυλλιού, Νικόλα Πατέρα.

H πίεση του κόσμου ήταν τέτοια, που δεν επέτρεψε στον Γκοβού να πει πολλά λόγια. Αρκέστηκε μόνο στο ότι χαίρεται που θα είναι συμπαίκτης με τον Τζιμπρίλ Σισέ: "Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για αυτό που βλέπω τώρα μπροστά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Ανήκω πλέον σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να παίξω μαζί με έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και πολύ καλό μου φίλο, τον Τζιμπρίλ Σισέ"...

Ο Γκοβού θα υποβληθεί την Κυριακή στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει αμέσως το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ακολούθως θα δώσει το παρών το απόγευμα στην Παιανία, για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και τη Δευτέρα θα αναχωρήσει για έναν ακόμα μικρό κύκλο διακοπών, καθώς ως διεθνής έχει άδεια μέχρι τις 15 Ιουλίου.