LIVE SCORES

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΠΑΟΚ - Μαθήματα αμυντικής συμπεριφοράς και… Ζουέλα





Μαθήματα αμυντικής τακτικής περιελάμβανε το πρόγραμμα της σαββατιάτικης πρωϊνής προπόνησης του ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ο Μάριο Μπερέτα… έτρεξε αρκετά τους ποδοσφαιριστές τους, στους οποίους και έκανε μαθήματα αμυντικής συμπεριφοράς.

Το πρόγραμμα έγινε σε δύο γκρουπ. Ο 51χρονος τεχνικός δούλεψε πολύ στο στήσιμο και τις κινήσεις της άμυνας, δίνοντας έμφαση σε ασκήσεις μέσα από τις οποίες οι παίκτες μάθαιναν τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν ανάλογα με τον τρόπο που επιτίθεται ο αντίπαλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιταλός προπονητής διέκοψε αρκετές φορές τις ασκήσεις για να δώσει εξηγήσεις στους παίκτες του.

Το Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στη Σουρωτή (10:00) και περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν, εκτός από τους Cristiano, Lino, που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Στις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος αμυντικός διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κοπώσεως και ο χρόνος αποθεραπείας του θα μπορεί να εκτιμηθεί σε μερικές μέρες.

Θα ακολουθήσει η απογευματινή προπόνηση (18.00) στη Σουρωτή.

Το πρόγραμμα προπονήσεων για τις επόμενες ημέρες περιλαμβάνει: Mία προπόνηση την Κυριακή (10:00) και διπλές προπονήσεις Δευτέρα και Τρίτη (10:00 και 18:00).

Πλησιάζει ο Ζουέλα

Στα μεταγραφικά, ο τραυματισμός του Λίνο φαίνεται να επισπεύδει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Φραντσίσκο Ζουέλα. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» του βορρά περιμένουν τα σχετικά έγραφα από την Κούμπαν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του 27χρονου παίκτη.

Με τον Ανγκολέζο άσο έχει υπάρξει συμφωνία έναντι του ποσού των 300 χιλ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 27χρονος άσος βρίσκεται στην Αθήνα περίπου εδώ και μία εβδομάδα, με αφορμή τον γάμο του με τη Γωγώ Αποστολέλη.

Ζαγοράκης & Βρύζας στη Σουρωτή

Για τα μεταγραφικά συζήτησαν το πρωί του Σαββάτου και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης με τον Ζήση Βρύζα, που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

*** Και νέο δημοσίευμα για τον Αντρέα Εσπόζιτο και τον ΠΑΟΚ. Η ιστοσελίδα «ilfriuli.it» αναφέρει πως η Μπολόνια ενδιαφέρεται για τον Εσπόζιτο, ο οποίος όμως έχει στα χέρια του προτάσεις από τον ΠΑΟΚ και τη Τζένοα.