LIVE SCORES

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - «Ο Νέμεθ θέλει Ελλάδα»





Την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει στη μεταγραφική του λίστα το όνομα του Κριστιάν Νέμεθ, ο μάνατζερ του διεθνή Ούγγρου επιθετικού της Λίβερπουλ αναφέρει πως ο πελάτης του θέλει να αγωνιστεί και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τόνισε, ωστόσο πως δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση προς τους «κόκκινους».

Ο μάνατζέρ του Νέμεθ, Τίμπορ Πατάκι μίλησε σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τον Παναθηναϊκό (leoforos) αναφέροντας: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο Κριστιάν κατάφερε να κερδίσει με την απόδοσή του τις εντυπώσεις στην Ελλάδα. Το διάστημα της παραμονής του στην ΑΕΚ πέρασε πολύ καλά, προσαρμόστηκε στη χώρα σας και όλα πήγαν καλά γι’ αυτόν.

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού έχουμε ακούσει, ωστόσο πρέπει να σας πω ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση στη Λίβερπουλ. Η ΑΕΚ τον ήθελε, έκανε προτάσεις, οι οποίες απορρίφθηκαν είτε για μόνιμη παραμονή του παίκτη είτε για επέκταση του δανεισμού. Αλλά από τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει τίποτα επίσημο».

Σε ερώτηση αν θα ήταν θετικός στην προοπτική του Παναθηναϊκού, απάντησε: «Φυσικά. Οπως σας είπα, ο Νέμεθ έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τη ζωή και την παρουσία του στην Ελλάδα και θα ήθελε να επιστρέψει. Αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόταση, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Το θέμα εξαρτάται από τη Λίβερπουλ».