LIVE SCORES

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ο Φρέιτας "φέρνει" τον Βιάνα





Η αναμονή στο θέμα απόκτησης του κεντρικού αμυντικού, αφού η υπόθεση αυτή δεν θα είναι εύκολη, ανάγκασε τους ιθύνοντες της ομάδας να "κυνηγήσουν" τον άλλο παίκτη που συμφώνησαν ότι θέλουν στην ομάδα οι Νιόπλιας, Φρέιτας και Γόντικας. Ετσι οι "πράσινοι" είναι σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τον 27χρονο Πορτογάλο μέσο Ούγκο Βιάνα της Βαλένθια που αγωνίζονταν δανεικός στην Μπράγκα... του Κάρλος Φρέιτας.

Σε δεύτερο ρόλο φαίνεται να πέρασε η υπόθεση του αμυντικού στον Παναθηναϊκό, για τον λόγο πως η υπόθεση του ποδοσφαιριστή που είναι στο μικροσκόπιο της ομάδας χρειάζεται υπομονή και προσεχτικά βήματα για να "τελειώσει" θετικά.

Ετσι, τεχνικό τιμ και διοικούντες στην ΠΑΕ, προχώρησαν στο plan Β, που ήταν μετά την προχθεσινή κουβέντα των Νιόπλια, Φρέιτας και Γόντικα, η απόκτηση ενός παίκτη στην μεσαία γραμμή.

Πληροφορίες από την Πορτογαλία που φέρονται να επιβεβαιώνονται και από την Ελλάδα, αναφέρουν πως οι νταμπλούχοι Ελλάδος βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και σε πολύ θετικό σημείο με τον Πορτογάλο μέσο, Ούγκο Βιάνα.

Ο 27χρονος κεντρικός μέσος και 26 φορές διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας, είναι το "παιδί" του Κάρλος Φρέιτας αφού τον είχε στην Μπράγκα φέτος ως δανεικό (από την Βαλένθια) με την οποία έκανε καταπληκτική χρονιά.

Ο Πορτογάλος επιτελικός που πληροί τις προϋποθέσεις και τα χαρακτηριστικά που έχει εισηγηθεί στη διοίκηση ο τεχνικός των "πράσινων" Νίκος Νιόπλιας για τον μέσο box to box που εξετάζουν στο "τριφύλλι", αφού μπορεί και παίζει με άνεση και στον άξονα αλλά και αριστερά.

Σημαντικό γεγονός αποτελεί πως οι "νυχτερίδες" στις οποίες και ανήκει (δανεικός στην Μπράγκα) δείχνουν διατεθειμένες να τον αφήσουν ελεύθερο.

Την ίδια ώρα ο Πορτογάλος άσος μοιάζει να έχει εξαιρετικά φιλικές σχέχεις με τον νέο τεχνικό διευθυντή Κάρλος Φρέιτας, αφού στην Μπράγκα ο 27χρονος μέσος πραγματικά αναγεννήθηκε κάνοντας φανταστική χρονιά και με 28 συμμετοχές πέτυχε 4 γκολ.

Για τον Βιάνα στο παρελθόν είχαν δείξει ενδιαφέρον τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Λάρισα σύμφωνα με τα ελληνικά δημοσιεύματα.

Το Who is who του Βιάνα

Ονομα: Ούγκο Μιγκέλ Φερέιρα Γκόμες Βιάνα
Ημερ.γέν: 15/01/1983
Εθνικότητα: Πορτογάλος
Ύψος: 1,81 μ.
Βάρος: 73 κ.
Ομάδα: Βαλένθια
Θέση: Αριστερός πλάγιος μέσος