LIVE SCORES

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Πήρε Πάμπλο Αμο!





Τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Πανσερραϊκού μπορεί να υπερηφανεύεται ότι πραγματοποίησε ο Πέτρος Θεοδωρίδης. Ο πρόεδρος των «λιονταριών» απέσπασε το «ναι» του Ισπανού κεντρικού αμυντικού της Σαραγόσα, Πάμπλο Αμο, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις Σπόρτινγκ Χιχόν, Ουέλβα και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Τη μεταγραφή επιβεβαίωσε πρώτη με επίσημη ανακοίνωσή της και η ισπανική ομάδα, η οποία μάλιστα έσπευσε να ευχηθεί στον 32χρονο ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία.

Οι άνθρωποι της μακεδονικής ομάδας δούλευαν εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς δεν ήταν και τόσο εύκολο να πείσουν έναν ποδοσφαιριστή του βεληνεκούς του Πάμπλο Αμο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και δη στον Πανσερραϊκό (ο παίκτης δεν υπολογιζόταν για τη νέα σεζόν από τη Σαραγόσα). Ευτυχώς, όμως, για εκείνους οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος και τις επόμενες μέρες ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Δοκιμάστηκε ο Ντιμιτρίεβιτς

Στα του χθεσινού φιλικού κόντρα στην ΑΕ Πάφου (0-0 το τελικό αποτέλεσμα) την παράσταση έκλεψε ο υπό δοκιμή επιθετικός Ντιμιτρίεβιτς, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις, με δεδομένο ότι μετρούσε στην ομάδα μόλις λίγες ώρες! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω στράικερ δεν είναι άλλος από τον Μπόγιαν Βρούτσινα, τον επιθετικό που το «Goal» σας είχε ενημερώσει στο χθεσινό του φύλλο!