LIVE SCORES

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ - Φιλική ισοπαλία με Δόξα Κατωκοπιάς





Ισόπαλος με 2-2 αναδείχθηκε ο Ηρακλής σε φιλικό παιχνίδι με την Δόξα Κατωκοπιάς. Οι παίκτες του Γιόζεφ Μπουμπένκο έχασαν πολλές ευκαιρίες και έδειξαν ότι βρίσκονται στον σωστό… δρόμο
Το σκορ άνοιξε στο 40΄ ο Μαμπούγια για τους Κύπριους, όταν επιχείρησε την σέντρα από τα δεξιά, με τον Μπαντή να κάνει λάθος εκτίμηση της μπάλας. Η… απάντηση από τον «Γηραιό» ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Γκαρσία στο 59΄.


Ο μέσος του Ηρακλή, έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, μη αφήνοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης στον πορτιέρο της Δόξας, φέρνοντας το ματς στα ίσια (1-1).

Οι «κυανόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος κι η υπεροχή τους έφερε… καρπούς στο 68΄ με τον Γιάκομπ να κάνει το 2-1 από το σημείο του πέναλτι, που είχε κερδίσει ο ίδιος.

Ωστόσο, η Κυπριακή ομάδα δεν είχε… πει την τελευταία της «λέξη» και στο 89΄ ο Οκκαρίδης με κεφαλιά, «έγραψε» το τελικό 2-2.

Για τον Ηρακλή, ξεκίνησαν οι: Μπαντής, Κρέιτσι, Σαρακατσάνος, Τουπάλσκι, Κανακούδης, Καρλίνιος, Μάρα, Πίτου, Πιτσόκο, Γιάκομπ και Zοτ, ενώ αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι: Κατσικάς Αλετσένβου Ραντούικο, Βέλλιος.