LIVE SCORES

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Λέτο: «Τίποτα συγκεκριμένο», διαψεύδει ο Ρουί Κόστα





Σε… σήριαλ τείνει να εξελιχθεί η μεταγραφή ή μη του Σεμπαστιάν Λέτο στη Μπενφίκα. Ο πορτογαλικός Τύπος επιμένει για το έντονο ενδιαφέρον των «αετών» για τον Αργεντινό άσο, ο οποίος μάλιστα έκανε δηλώσεις για το θέμα στην «O’ Jogo». Την ίδια ώρα ο ατζέντης του, Φερνάντο Κοσεντίνο μιλά για ενδιαφέρον όχι όμως για πρόταση, ενώ ο Ρουί Κόστα, από πλευράς Μπενφίκα, διαψεύδει τα πάντα για τον 24χρονο άσο.

«Η Μπενφίκα θέλει τον Σεμπαστιάν Λέτο. Υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμα πρόταση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κοσεντίνο. Ο ίδιος ο Λέτο λέει από τη μεριά του πως: «Δεν ξέρω πως έχουν τα πράγματα, αλλά στο μέλλον όλα μπορούν να συμβούν. Προς το παρών δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και γι’ αυτό προτιμώ να μην αναφέρομαι στη Μπενφίκα».

Για το θέμα μίλησε στην «Πράσινη» ο τεχνικός διευθυντής των «αετών», Ρουί Κόστα. «Να μην ανησυχείτε. Δεν πρόκειται να καταθέσουμε πρόταση για την απόκτηση του Λέτο. Η Μπενφίκα είναι κομπλέ. Υπάρχουν δύο τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μας απασχολούν, ωστόσο ανάμεσα σε αυτούς δεν βρίσκεται ο Λέτο.

Δεν είναι αλήθεια πως υπήρξε επαφή. Δεν υπήρξε η παραμικρή. Ουδέποτε ζητήσαμε τιμή για τον Λέτο. Ούτε από τον Παναθηναϊκό, ούτε από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Ο Λέτο είναι εξελίξιμος παίκτης. Ενας καλός χειριστής με την μπάλα. Στην παρούσα φάση, όμως, δεν μας απασχολεί».

Την ίδια ώρα σύσσωμος ο πορτογαλικός Τύπος αναφέρει ότι με τον Λέτο η Μπενφίκα δεν θα έχει πρόβλημα και το θέμα είναι να μην υπάρξει νέο «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο του, όπως συνέβη στην περίπτωση του Κολομβιανού Χαμέ Ροντρίγκεζ.

H O' Jogo φράφει: «Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να χάσει ένα αστέρι του. Ο μάνατζερ του Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, εξέφρασε την επιθυμία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα.

Η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για τον Σεμπάστιαν Λέτο, αλλά δεν έχει ακόμα καταθέσει επίσημη πρόταση. Ο μάνατζερ του παίκτη επιβεβαιώνει την επιθυμία του παίκτη, όμως θα προτιμούσε αυτή τη στιγμή να μη ακούγεται τίποτα γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Κοσεντίνο βρίσκεται στην Ελλάδα και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Αργεντινού με τους παράγοντες του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Νιόπλιας, γνωρίζει ότι η Μπενφίκα ενδιαφέρεται πολύ για την απόκτηση του παίκτη. Ο Λέτο είναι σημαντικός για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και χρειάζεται άμεσα χρήματα».