LIVE SCORES

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΠΑΟΚ – Εργομετρικά και... έργα





Στον ΠΑΟΚ η Πέμπτη (1/7) αφιερώθηκε στα εργομετρικά τεστ των παικτών. Οι παίκτες χωρισμένοι σε ομάδες από νωρίς το πρωί, πέρασαν από το εργαστήριο του Γιώργου Ζιώγα για τις καθιερωμένες εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν άκρως ικανοποιητικά για το προπονητικό τιμ. Οι παίκτες αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο γήπεδο της Σουρωτής.

Στο μεταξύ, με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο της Τούμπας. Καιρός για χάσιμο δεν υπάρχει καθώς όλα πρέπει να είναι έτοιμα μέχρι τις 15 Ιουλίου, καθώς η έδρα του ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει το ΟΚ της UEFA και της TEAM, ώστε να είναι συμβατή για τους ευρωπαϊκούς αγώνες των προκριματικών του Champions League.

Φυσικά, ο ΠΑΟΚ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τις προθεσμίες, αν και κάτι τέτοιο θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς χρειάζεται ακόμα πάρα πολλή δουλειά. Και όπως δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκου, δεν θα είναι απίθανο το ενδεχόμενο η ομάδα να δώσει τους αγώνες στο ΟΑΚΑ, αλλά ο ίδιος δεν χάνει την αισιοδοξία του:

«Ευελπιστούμε να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στην Τούμπα στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε την απαραίτητη άδεια να αγωνιστούμε στην έδρα μας. Τα έργα πηγαίνουν πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι πλέον υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να μην αγωνιστούμε εδώ. Σε διαφορετική περίπτωση βέβαια έχουμε κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να παίξουμε στο ΟΑΚΑ».