LIVE SCORES

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ταλ διετίας





Παίκτης της ΑΕΛ θα πρέπει να θεωρείται πλέον για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ιμπραήμ Ταλ. Ο 29χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός τα βρήκε σε όλα αργά το βράδυ (29/07) και ολοκληρώθηκε έτσι και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής. Σήμερα (30/07) το μεσημέρι θα αναχωρήσει κανονικά με την αποστολή των Βυσσινί για το Μιλάνο.

Ο Ταλ ήταν από νωρίς το μεσημέρι στην πόλη της Λάρισας και στα γραφεία της ομάδας, για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του. Ο Σενεγαλέζος πάντως, χθες το απόγευμα δεν προπονήθηκε, καθώς ένιωθε κουρασμένος από το ταξίδι, αλλά και λόγω των τελευταίων διατυπώσεων που απέμεναν στο συμβόλαιό του, ούτως ώστε στη συνέχεια να έπεφταν οι υπογραφές.

Να υπενθυμίσουμε ότι με την επικείμενη προσθήκη του Ταλ γεμίζει η φαρέτρα του Γιάννη Παπακώστα στα μετόπισθεν και πλέον σειρά παίρνει μία από τις πλέον βασικές προσθήκες στο όλο μεταγραφικό παζλ, αυτή του αμυντικού χαφ. Σε κάθε περίπτωση, το θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι ο 42χρονος τεχνικός καλείται να «παίξει μπάλα» στη θέση του δεξιού μπακ - δεξιού στόπερ με τη νούμερο 1 εισήγηση που είχε κάνει στον Κώστα Πηλαδάκη και τον Κώστα Κωνστάντο και ως εκ τούτου δεν χρειάστηκε να κάνει την παραμικρή έκπτωση στα στάνταρ του για τον αντι-Ταλ.

«Πετάει» για Ιταλία

Με αρχικό προορισμό το Μιλάνο και από εκεί οδικώς για την κωμόπολη Ακουί Τέρμι «πετάει» σήμερα το απόγευμα (18.15) η αποστολή της ΑΕΛ για το κυρίως κομμάτι της προετοιμασίας της. Το ευχάριστο για τον Γιάννη Παπακώστα είναι ότι μέχρι στιγμής απουσίασαν οι σοβαροί τραυματισμού, ενώ πλέον στα τρία φιλικά επί ιταλικού εδάφους (με Μπρέσια, Κιέβο και Πιατσέντζα) θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει στο μοντάρισμα της ομάδας. Με τον Κανόμπιο, αλλά και τον Ταλ εκτός απροόπτου στη διάθεσή του (εν αναμονή και της έλευσης του αμυντικού χαφ) θα «χτίσει» σιγά σιγά τον κορμό της ομάδας για τη νέα σεζό