LIVE SCORES

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Σφοδρή επίθεση στον Φελίπε Μέλο!





Αναμφίβολα ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της προχθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Βραζιλία. Ο παίκτης που κατά πολλούς, στην πλειοψηφία τους Βραζιλιάνοι, «χάρισε» τη νίκη-πρόκριση στους «οράνιε» στα ημιτελικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στερώντας έτσι από τη «σελεσάο» το δικαίωμα για κάτι καλό

Ο λόγος φυσικά για τον Φελίπε Μέλο, ο οποίος κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας στο Ρίο ντε Τζανέιρο, δέχθηκε τα «πυρά» εκατοντάδων φίλων των «καριόκας» που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας.

Η αιτία φυσικά δεν ήταν άλλη από την τραγική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο μέσος της Γιουβέντους στο παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Να θυμίσουμε πως ο Βραζιλιάνος μέσος σημείωσε αυτογκόλ, με το οποίο ισοφάρισαν οι Ολλανδοί, ενώ αντίκρυσε απευθείας κόκκινη κάρτα για ανόητο φάουλ πάνω στον Ρόμπεν.

Τα δύο αυτά τραγικά λάθη του Μέλο όπως ήταν λογικό επισκίασαν την πολύ καλή ασίστ που έβγαλε στον σκόρερ των Βραζιλιάνων Ρομπίνιο, με αποτέλεσμα νε δεχθεί λεκτική επίθεση από τους εξαγριωμένους οπαδούς της «σελεσάο».

Το αξιοπερίεργο κατά τη χθεσινή άφιξη της ομάδας, είναι πως ο μοναδικός που «γλίτωσε» από τους μαινόμενους Βραζιλιάνους ήταν ο Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και συνθήματα υπέρ του : «Είμαι πολύ συγκινημένος, ευχαριστώ όλους τους οπαδούς. Θέλαμε να νικήσουμε», δήλωσε ο γκολκίπερ της Ίντερ.

Να σημειωθεί τέλος πως ένα μέρος της αποστολής της ομάδας, συνέχισε το ταξίδι της επιστροφής μέχρι το Σάο Πάουλο, με τα μέτρα ασφαλείας εκεί να είναι ακόμα πιο αυστηρά και να μην σημειώνεται το παραμικρό παρατράγουδο.