LIVE SCORES

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

«Ο κύκλος μου έκλεισε»





Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δήλωσε σε συνέντευξή του πως ο κύκλος του στην εθνική ομάδα τελείωσε.

Μιλώντας στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό «Cronica» ο θρυλικός Αργεντινός δήλωσε: «Αυτό ήταν, ο κύκλος μου τελείωσε. Εδωσα ότι είχα να δώσω».

Ο «Pelusa» δέχτηκε δριμεία κριτική κατά την διάρκεια της προκριματικής φάσης. Στην συνέχεια όμως κέρδισε τους επικριτές του με το επιθετικό στυλ που έδειξε η «αλμπισελέστε» στο Mundial της Νοτίου Αφρικής ως τον αποκλεισμό από την Γερμανία στην φάση των «8»

Παράλληλα συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω του με τις ιδιορρυθμίες του εντός και εκτός γηπέδων. Η απειρία του πάντως σε θέματα τακτικής «ξεγυμνώθηκε» στον αγώνα με την Γερμανία όπου ο Γίοακιμ Λεβ του «πήρε την ταυτότητα».

Παρά τις παρακλήσεις πολλών παικτών και παραγόντων να μείνει στο τιμόνι της εθνικής, ο Μαραντόνα φαίνεται ότι έχει πάρει πλέον την απόφαση να παραιτηθεί αν και ακόμα αυτό δεν έχει επισημοποιηθεί από τον ίδιο ή την ομοσπονδία.

Απαντώντας στις εκκλήσεις των οπαδών που μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι του σε προάστιο του Μπουένος Αϊρες να μείνει, ο Μαραντόνα αρκέστηκε να πει: «Αφήστε με να απολαύσω το απόγευμα με την οικογένεια μου».