LIVE SCORES

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Νέα επαφή και πρόταση σε Γκαλάς





Η υπόθεση του Κρις δεν είχε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ετοιμάζονται σήμερα (Παρασκευή 23/7) να κάνουν «ρελάνς» στην περίπτωση του Γκαλάς, ευελπιστώντας πως θα μπορέσουν να πετύχουν το μεγάλο «deal» με τον Γάλλο αμυντικό.

Όπως δημοσιεύσει το σημερινό «Goal», οι «πράσινοι» θα έχουν σήμερα έναν νέο κύκλο επαφών με τον βασικό ατζέντη του Γάλλου, Ετιέν Μεντί, καταθέτοντας βελτιωμένη πρόταση, σε μία προσπάθεια να «γεφυρωθεί» η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές.

Κάτι που ουσιαστικά «φωτογράφισαν» και οι δηλώσεις που έκανε ο α’ αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας αργά το βράδυ της Πέμπτης (22/7) στο «Radio Monde Carlo».

Επιπλέον, στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, θα αρχίσουν να εξετάζουν από σήμερα και ορισμένες ακόμη πολύ καλές περιπτώσεις που έχουν προταθεί στην ομάδα, αλλά ήταν ένα «κλικ» πιο κάτω, από τους Γκαλάς και Κρις.

Οι δύο παίκτες που έρχονται σε πρώτο πλάνο, είναι ο 31χρονος διεθνής Τσέχος, Μάρτιν Γίρανεκ της Σπαρτάκ Μόσχας (μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες) και ο 32χρονος διεθνής Πορτογάλος, Ρικάρντο Ρότσα της Πόρτσμουθ, για τους οποίους δεν αποκλείεται να γίνει κάποια επαφή σήμερα.

Η υπόθεση του Μαρτσένα τώρα, παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, όσο η Βαλένθια επιμένει να ζητάει χρήματα για τον αποδεσμεύσει (τη στιγμή που υπάρχει και το ενδιαφέρον από τη Βιγιαρεάλ), ενώ είναι πιθανό να γίνει σήμερα και νέα συζήτηση με τους εκπροσώπους του Πορτογάλου, Μανουέλ ντα Κόστα της Γουέστ Χαμ.