LIVE SCORES

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Α.ΙΜΠΑΓΑΣΑ - «Ήρθα για τίτλους»





«Θέλω πολύ να παίξω και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Γι' αυτό ήρθα άλλωστε στην ομάδα. Για να βοηθήσω να πάρουμε τίτλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μέσος του Ολυμπιακού, Άριελ Ιμπαγάσα μιλώντας στη «Sportday».

• Αριέλ, πώς βλέπεις την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Μακάμπι για το Γιουρόπα Λιγκ;
«Είναι μία ομάδα την οποία δεν γνωρίζουμε καλά, αλλά θα πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε και να πάμε με λιγότερο άγχος στον επαναληπτικό. Δεν θα είναι εύκολο και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για να μην έχουμε προβλήματα. Πρέπει να νικήσουμε και προετοιμαζόμαστε γι' αυτό».

• Εσύ νιώθεις έτοιμος να αγωνιστείς και να βοηθήσεις τον Ολυμπιακό;
«Θέλω πολύ να παίξω και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Γι' αυτό ήρθα άλλωστε στην ομάδα. Για να βοηθήσω να πάρουμε τίτλους. Είμαι σε καλή κατάσταση και εφόσον ο προπονητής με επιλέξει, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, αλλά εκείνος είναι που αποφασίζει. Βρίσκομαι σε ένα καλό επίπεδο, αλλά νομίζω πως με τον καιρό και μέσα από τις προπονήσεις και στα παιχνίδια θα φτάσω στο επιθυμητό στάδιο».

• Πώς νιώθεις έπειτα από τις πρώτες σου μέρες στην Ελλάδα;
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω δικαιωμένος και εγώ και η οικογένειά μου από την επιλογή μας. Ελπίζω όλα να είναι το ίδιο καλά και στη συνέχεια. Ολοι μού φέρονται πολύ καλά, στην ομάδα υπάρχει μεγάλη οργάνωση και είναι ιδανικά για κάθε ποδοσφαιριστή».

• Θα ήθελες να μας δυο λόγια για τον συμπαίκτη σου, τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος τώρα ξεκινάει την καριέρα του και πολλοί, έπειτα από το φιλικό με τον Εργοτέλη στο οποίοι αγωνιστήκατε μαζί, λένε ότι έχει τα χαρακτηριστικά σου;
«Ο Γιάννης είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και έχει τις δυνατότητες να κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι σε νεαρή ηλικία και θα πρέπει να μην ενθουσιάζεται και να δουλεύει. Αν δουλέψει σε κάποιους τομείς, όπως η ενδυνάμωση, θα γίνει ένας σπουδαίος παίκτης. Εχει καλή ντρίμπλα και έλεγχο της μπάλας, αλλά θα πρέπει να το εκμεταλλεύεται σωστά αυτό και όχι εις βάρος της ομάδας. Είναι σε καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά».

• Ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Ολυμπιακού;
«Τους υπόσχομαι πως όλοι μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα και να τους ευχαριστήσουμε. Τους θέλουμε κοντά μας να μας υποστηρίζουν, αλλά σε αθλητικά πλαίσια, για να μην τύχει ξανά να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις με άδειες εξέδρες, όπως στην αναμέτρηση με την Μπέσα».