LIVE SCORES

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Δυνατά για Ούγκο Βιάνα!





Σε διαπραγματεύσεις με τον διεθνή Πορτογάλο μέσο Ούγκο Βιάνα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν θετικές εξελίξεις επί του θέματος. Πρόκειται για έναν παίκτη που είχε απασχολήσει και παλαιότερα τον Παναθηναϊκό και επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο.

Ο 27χρονος άσος της Βαλένθια (που πέρυσι αγωνίστηκε στην Μπράγκα με τη μορφή του δανεισμού και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής της πορείας στο πορτογαλικό πρωτάθλημα όπου κατάφερε να διεκδικήσει στα ίσια το πρωτάθλημα από τη Μπενφίκα και να αφήσει πίσω της την Πόρτο και την Σπόρτινγκ) αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τις "νυχτερίδες" και αυτό διευκολύνει το έργο του Παναθηναϊκού να τον εντάξει στο δυναμικό του. Επιπλέον υπάρχει το "χαρτί" που λέγεται Φρέιτας ο οποίος τον πήρε μαζί του στην Μπράγκα και έχει πολύ καλές σχέσεις μαζί του, ως αντιστάθμισμα στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ και της Εσπανιόλ για την απόκτησή του.

Το όνομα του Ούγκο Βιάνα είχε δει το φως της δημοσιότητας στο σύνολο του ελληνικού Τύπου όταν έγινε γνωστό ότι ο Φρέιτας θα αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού και σε θεωρητικό κυρίως επίπεδο, αλλά πλέον μπορούμε να πούμε ότι ο Πορτογάλος άσος όχι μόνο ενδιαφέρει το "τριφύλλι", αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να φορέσει τα πράσινα