LIVE SCORES

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΑΕΚ – Έρχεται η Τζένοα για τον Σκόκο, αύριο κληρώνει για Ντιοπ!





Ζεστό χρήμα περιμένει η ΑΕΚ από την Ιταλία! Η Τζένοα φέρεται να έχει βάλει τον Νάτσο Σκόκο στο μάτι και ετοιμάζει αρκετά καλή πρόταση, ενώ παράλληλα παίζει και η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου στην Ζενίτ από την οποία οι Κιτρινόμαυροι έχουν ποσοστό μεταπώλησης!

Η εβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη, καθώς στην ΑΕΚ ευελπιστούν οι Ιταλοί να κάνουν την προσφορά τους για τον Αργεντίνο μέσο ώστε να προχωρήσουν τα ανοικτά μέτωπα. Εάν εντέλει ο Σκόκο πάρει μεταγραφή τότε θα αποκτηθεί ένας χαφ, πιθανότατα ο Ζεοβάνι, ενώ εξελίξεις για τον Ντιοπ αναμένονται αύριο.

Ο Σενεγαλέζος θα μιλήσει με την Πόρτσμουθ και θα ζητήσει να τελειώνει το ζήτημα της μεταγραφής του. Με ποιον τρόπο; Μάλλον με την ΑΕΚ να δίνει ένα ποσό κοντά στα 400.000 ευρώ, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν.

Ο Ντιοπ πάντως μπήκε και στη λίστα του Ολυμπιακού, κάτι που αποτελεί παιχνίδι των Αγγλων ώστε να πιέσουν την ΑΕΚ να δώσει μετρητά για να πάρει τον παίκτη.

Για τον Αραούχο, η Ένωση περιμένει πρόταση ώστε να αποχωρήσει λόγω οικογενειακού προβλήματος. Το κενό στη θέση του δεξιού μπακ αναγκάζει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να αναζητήσει άλλες λύσεις από παίκτες κυρίως φτηνούς, ενώ παίζει και το ενδεχόμενο να καλυφθεί το πρόβλημα εκ των έσω.