LIVE SCORES

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Οι μέρες φεύγουν, ο Πόποβιτς πλησιάζει





ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΤΟΥΛΑΔΙΤΗΣ

Ο ΟΦΗ επιθυμεί διακαώς να διατηρήσει τον Ζντράβκο Πόποβιτς στο δυναμικό του, ο Κροάτης θέλει σαν τρελός να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Κρητικών και αυτή η αμφίδρομη διάθεση είναι ικανή να φέρει το ποθούμενο
Χθες έληξε η άδεια την οποία είχε δώσει -καλή τη θελήσει- ο Ατρόμητος στον Πόποβιτς ώστε να βρει ομάδα και να φέρει πρόταση και έτσι ο Γιώργος Δώνης τον περιμένει σήμερα στην προπόνηση των Περιστεριωτών.

Στον ΟΦΗ παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις, έχουν αποφασίσει ορθώς να μην κάνουν καμία βεβιασμένη κίνηση, ενώ παράλληλα έχουν ρίξει τις γέφυρες προς τον Ατρόμητο.

Είναι, λοιπόν, διάχυτη η αισιοδοξία ότι ο χρόνος λειτουργεί ευεργετικά και προσεχώς οι «μελανόλευκοι» θα πετύχουν να ρίξουν το ποσό που ζητάει ο αθηναϊκός σύλλογος για να παραχωρήσει τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό, οπότε και θα γίνει η τελική κίνηση.

«Ηθελα μόνο ΟΦΗ»

Ο Χρήστος Μπούρμπος αφίχθη χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο ώστε να επικυρώσει τη συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του. Οπως είχαμε αποκαλύψει από την Τρίτη, ο δυναμικός πλάγιος μπακ βρήκε τη χρυσή τομή με τους Κρητικούς, κάνοντας πράξη και τη δική του μεγάλη επιθυμία να συνεχίσει να είναι κάτοικος «Γεντί Κουλέ».

Και όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του, «ήθελα μόνο ΟΦΗ! Η παρουσία μου τους προηγούμενους έξι μήνες και η μεγάλη αγάπη του κόσμου με έκαναν να μην έχω στο μυαλό μου άλλη επιλογή στην κατηγορία.

Ακόμη και τώρα δεχόμουν καθημερινά τηλεφωνήματα και μηνύματα από τους οπαδούς, οι οποίοι μου ζητούσαν να παραμείνω». Εστειλε, μάλιστα, και το μήνυμά του: «Η απευθείας άνοδος είναι μόνο στο μυαλό μας».

Μαζί με τον Μπούρμπο στο «Νίκος Καζαντζάκης» έκανε την εμφάνισή του και ο Μανόλης Λιαπάκης, ο οποίος δήλωσε ευτυχισμένος που θα φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ. «Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι την επόμενη περίοδο θα πετύχει την άνοδο εκεί όπου ανήκει. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι υπέροχος και υπόσχομαι να τους δικαιώσω» τόνισε.