LIVE SCORES

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΚΕΡΚΥΡΑ – Ψάχνει το “μπαμ” με Κονέ





Μετά τον Στολτίδη, στην Κέρκυρα “μαγειρεύουν” την επόμενη μεταγραφική τους κίνηση. Οι νησιώτες έχουν βάλει στο “μάτι” τον Παναγιώτη Κονέ που τα έχει “τσουγκρίσει” πολλάκις με τον Ηρακλή και περιμένουν εξελίξεις στις σχέσεις του παίκτη με τον “γηραιό” ώστε εάν μείνει ελεύθερος να τον προσεγγίσουν.

Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή, η περίπτωση του 23χρονου μεσοεπιθετικού δεν είναι εύκολη, αφού μετά την “τρικυμία” φαίνεται πως η κατάσταση στον Ηρακλή έχει πλέον ισορροπήσει και δεν είναι σίγουρο αν ο Κονέ -όπως και οι υπόλοιποι “κυανόλευκοι” ποδοσφαιριστές- επιθυμούν πλέον να αποχωρήσουν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα της βορειοδυτικής Ελλάδας θέλει να ανεβάσει κι άλλο την ποιότητα στο ρόστερ της και αναζητεί παίκτες με εμπειρία από τη Superleague και ο Κονέ είναι ένας από αυτούς.

Κατά τα άλλα, στα αγωνιστικά, οι παίκτες της Κέρκυρας ολοκλήρωσαν τις επί κερκυραϊκού εδάφους προπονήσεις και αύριο Δευτέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για τον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο.