LIVE SCORES

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΛΑΡΙΣΑ – Η... αυτοψία του Ταλ





Ο Σενεγαλέζος αμυντικός Ιμπραήμ Ταλ ήρθε στην Λάρισα την Κυριακή, με σκοπό να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην ΑΕΛ. Ο 29χρονος άσος της Ναντ ήρθε στην πόλη μαζί με τη σύντροφό του και έκαναν... αυτοψία στις εγκαταστάσεις των «βυσσινί», είδε το Αλκαζάρ αλλά και το υπό κατασκευή νέο γήπεδο της ΑΕΛ, θέλοντας να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Ο Ταλ συνομίλησε το βράδυ της Κυριακής με τον Γιάννη Παπακώστα αλλά και ανθρώπους της διοίκησης της ΑΕΛ και προς το παρόν διαπιστώνεται μια διαφορά της τάξης των 50.000 ευρώ. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν πως στο κόλπο για την απόκτησή του είναι και άλλη ελληνική ομάδα, ωστόσο αρκετά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην ημέρα, πριν δηλαδή ο Ταλ αναχωρήσει για τη Γαλλία.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΛ δεν ανακοινώνουν ακόμα την απόκτηση του Στέφεν Μακίνουα, καθώς περιμένουν από τη Λάτσιο την αποστολή ενός ιατρικού φακέλου και μιας γνωμάτευσης, για το πρόβλημα που έχει ο παίκτης στο χόνδρο. Αν όλα αποδειχτούν ΟΚ, τότε θα ανακοινωθεί άμεσα.

Στο μεταξύ, η αποστολή της Λάρισας αναχώρησε τη Δευτέρα για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Γιάννης Παπακώστας πήρε μαζί του τους νεαρούς Tσιλούλη και Γκαμπέτα, ενώ στη Λάρισα έμειναν οι Μπουκουβάλας, Bλασόπουλος, Mάλαρτζ, Tριποτσέρης, Σκάτσελ και Tουάμα, που είναι εκτός πλάνων.