LIVE SCORES

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΡΙΒΑΛΝΤΟ - Ζήτησε... συγχωρέση!





Ο Ριβάλντο έδωσε το "παρών" (προς γενική έκπληξη) στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης", προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπέσα, δηλώνοντας... μετανιωμένος για τον τρόπο που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Τα τρία χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό ήταν από τα καλύτερα της ζωής μου. Ελπίζω οι φίλαθλοι της ομάδας να με έχουν συγχωρέσει για τον τρόπο με τον οποίο έφυγα. Ήρθα απλά να δω το παιχνίδι", επεσήμανε ο Βραζιλιάνος άσος.

Ερωτηθείς για ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό επεσήμανε: "Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τη θα συμβεί στο μέλλον", ενώ παράλληλα μίλησε και για τις περιπτώσεις των Μπαπτίστα και Ροναλντίνιο: "Δεν είχα επαφή με κάποιον παίκτη, αλλά όποιος και αν επικοινωνήσει μαζί μου θα του πω τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό".

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα: "Ένας πολύ καλός παίκτης. Θα έχει μεγάλη πίεση πάνω του γιατί η ομάδα πέρσι δεν πήρε το πρωτάθλημα και θα πρέπει να δείξει πόσο καλός παίκτης είναι".