LIVE SCORES

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Εβδομάδα της κρίσεως...





Η εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο (11/7) είναι ιδιαίτερα κρίσιμη σε δύο τομείς για τον Παναθηναϊκό. Αφενός στο θέμα του νέου προέδρου, που θα ξεκαθαρίσει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης (12/7) και αφετέρου στο κλείσιμο της μεταγραφής του στόπερ, με τους πράσινους να παλεύουν για να την ολοκληρώσουν μέχρι το Σάββατο (17/7), που αναχωρεί η αποστολή για το Κιτσμπούχελ.

Οι εξελίξεις, λοιπόν θα... τρέξουν και στα δύο αυτά θέματα, που "καίνε" πραγματικά τον σύλλογο περισσότερο από κάθε τι άλλο. Η αγωνία για το πρόσωπο του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον Νικόλα Πατέρα στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ φτάνει στο τέλος της, καθώς την Τρίτη (12/7, 17:00GR) θα συνεδριάσει το Δ.Σ. με αποκλειστικό θέμα την εκλογή του νέου προέδρου και όλοι περιμένουν την εισήγηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο μεγαλομέτοχος, όπως έχουμε αναφέρει, έχει βρει τον "εκλεκτό", που δεν είναι μέτοχος, αλλά πρόσωπο πανελληνίως γνωστό και ευρύτερης αποδοχής, χωρίς ωστόσο το όνομά του να έχει διαρρεύσει και θα γίνει γνωστό στην συνεδρίαση του συμβουλίου, όπου τα μέλη θα κληθούν να τον ψηφίσουν.

Παράλληλα, ο α' αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας σε συνεργασία με τους Κάρλος Φρέιτας και Νίκο Νιόπλια δουλεύουν την υπόθεση του αμυντικού. Πρόθεση του προπονητή της ομάδας είναι ο στόπερ να έχει κλείσει πριν η αποστολή του Τριφυλλιού αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της επί αυστριακού εδάφους.

Από Δευτέρα (11/7) θα ενταθούν οι ενέργειες ως προς αυτή την κατεύθυνση. Οι πράσινοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γκαλάς και τον Κρις, που είναι ψηλά στην λίστα, αλλά όπως έχουμε αναφέρει το 1,5 εκατ. ευρω είναι το... ταβάνι που προφέρουν σε ετήσιο συμβόλαιο, συνεπώς οι δύο γάλλοι θα πρέπει να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία.

Την ίδια ώρα, στην λίστα των Φρέιτας-Νιόπλια υπάρχουν και δύο αμυντικοί, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά και δουλεύονται παράλληλα με τις περιπτώσεις των Γκαλάς-Κρις, οπότε δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα και αναμένονται εξελίξεις...