LIVE SCORES

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΑΡΗΣ – Ήττα από Ρούμπιν





Τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα είχε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στο πιο δυνατό φιλικό για την ομάδα του κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν. Ο Άρης ηττήθηκε με 2-0 από την πρωταθλήτρια Ρωσίας η οποία βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο καθώς το ερχόμενο Σάββατο μπαίνει ξανά στη μάχη (διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω του Μουντιάλ).

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν φανερά τα σημάδια κόπωσης από το βαρύ πρόγραμμα των «κιτρίνων» οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Καραντενίζ επωφελήθηκε από το λάθος του Λαζαρίδη και από πλάγια θέση πλάσαρε τον Βελλίδη. Ο Άρης προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση όμως η κεφαλιά που έπιασε ο Τσέζαρεκ μετά τη σέντρα του Νέτο πέρασε μόλις άουτ. Στο 35΄ ο σκόρερ ανατράπηκε από τον Οριόλ και ο Μπουχάροφ μετέτρεψε την εσχάτη των ποινών σε γκολ (2-0).

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ανέβασε ρυθμό κάτι το οποίο οφείλονταν κυρίως στις αλλαγές του Κούπερ που πέρασε φρέσκους παίκτες. Οι «κίτρινοι» απείλησαν από νωρίς με φάουλ του Νέτο να περνά μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Ρούμπικοφ.

Η τελευταία φιλική αναμέτρηση για τους Θεσσαλονικείς έκανε εμφανές πως χρειάζεται πολύ δουλειά σε όλους τους τομείς ώστε να φτάσει στον απαιτούμενο βαθμό. Ο Αργεντίνος τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα στο επόμενο διάστημα να δουλέψει και με τους διεθνείς οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην αποστολή για Κύπρο, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια σε φιλικό στο ΓΣΠ.

Άρης: Βελλίδης, Νέτο, Λαζαρίδης, Οριόλ, Μίσελ, Χαβίτο, Μενδρινός, Οικονομόπουλος, Κάλβο, Κόκε, Τσέζαρεκ.
Αγωνίστηκαν και οι: Αρόγιο, Κατίδης, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Παπαζαχαρίας, Αραβίδης, Αγτσίδης, Μουδούρογλου.

Ρούμπιν Καζάν: Ρουζίκοφ, Γκονζάλες, Σαλουκβάτζε, Σιμπάγια, Καλέσιν, Μπιστρόφ, Σέμακ, Μπαλιάκιν, Καραντενίζ, Κασάεφ, Μπουκάροφ.