LIVE SCORES

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΑΕΚ - Μπάγεβιτς: «Δεν σκεφτόμαστε άλλη μεταγραφή», εκτός Τζιμπούρ & Ντιόπ





Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από το Σίδνεϊ έβαλε… φρένο στα όσα ακούγονται περί κάποιας μεταγραφής, τουλάχιστον για την παρούσα χρονική περίοδο. «Δεν σκεφτόμαστε κάποια άλλη μεταγραφή τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σερβοέλληνας προπονητής.

Σε ερώτηση για το Νάτσο Σκόκο απάντησε συνολικά: «Όταν και οι 11 παλεύουν η ομάδα είναι όπως πρέπει. Μπορούμε να έχουμε καλύτερη αμυντική λειτουργία, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο στη διάρκεια του αγώνα».

Σχετικά με την απόδοση στα φιλικά στο Σίδνεϊ: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν έκπληξη για μένα, αλλά δεν περίμενα τόσο γρήγορα να παίζουμε τόσο καλά. Στον αγώνα με την Μπλάκμπερν, παίξαμε όπως έπρεπε. Όλοι οι παίκτες είχαν θέληση, ήταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και πήραν σωστές πρωτοβουλίες. Καλό είναι όμως να μην λέμε πολλά. Είναι νωρίς ακόμα.

Στόχος μας είναι να παίζουμε όλα τα ματς σοβαρά και δυνατά. Να δούμε αύριο τι θα κάνουμε και να βγάλουμε μετά τα συμπεράσματα. Θέλω να συνεχίσουμε δυνατά. Μπορεί κάποιοι παίκτες μας να ξεκουραστούν στον αυριανό αγώνα αλλά στόχος μας παραμένει η νίκη».

Εκτός Τζιμπούρ και Ντιόπ

Χωρίς τους Ραφίκ Τζιμπούρ και Πάπα Μπούπα Ντιόπ πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Ένωσης.Ο Αλγερινός φορ απείχε λόγω κόπωσης, κάτι φυσιολογικό αφού έχασε σχεδόν όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας λόγω της συμμετοχής του στο Μουντιάλ και κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστεί.

Όσον αφορά στον Ντιόπ, ο Σενεγαλέζος προς το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης είχε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και για καθαρά προληπτικούς λόγους πήρε ρεπό και το πρωί και το απόγευμα της Παρασκευής.

Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί το πρωί του Σαββάτου αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα παίξει στο φιλικό με τους Ρέιντζερς. Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Λαγός, που είναι ο μόνος τραυματίας, κάνει πρόγραμμα αποθεραπείας.