LIVE SCORES

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΑΕΚ – Ντιοπ: «Ετοιμος στο πρώτο επίσημο»





Πολλοί είναι εκείνοι που αμφέβαλλαν εξ αρχής για το κατά πόσο θα μπορέσει ο Πάπα Μπούμπα Ντιοπ να βρεθεί στα κατάλληλα επίπεδα ετοιμότητας όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ο Σενεγαλέζος μέσος των «κιτρινόμαυρων» που δουλεύει με ζήλο ασταμάτητα στις προπονήσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς διάλυσε κάθε σύννεφο για τον βαθμό ετοιμότητας του.

Σε ερώτηση που του έγινε κατά την διάρκεια της πτήσης για την Αυστραλία από δημοσιογράφο της εφημερίδας «Goal» ο Ντιοπ ξεκαθάρισε: «Θα είμαι έτοιμος πριν από το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν».

Κοιτάει Ντεγκέν, φέρνει Μαχότο

Στα μεταγραφικά η διοίκηση εξετάζει την περίπτωση του Φιλίπ Ντεγκέν που έμεινε ελεύθερος από την Λίβερπουλ. Ο 27χρονος παίκτης αποτελεί μία καλή λύση ενώ ταυτόχρονα έχει και το καλό όνομα που αναμένεται να ζεστάνει τον κόσμο. Επίσης μόλις η αποστολή επιστρέψει από την Αυστραλία στις προπονήσεις θα ενταχθεί ο 18χρονος Ερίκ Γκοτιέ Μαχότο που έμεινε ελεύθερος από την Μπαστιά και αποτελεί εύρημα του Αρναρ Γκρέτρσον. Ο Γάλλος άσος έχει ρίζες από τη Γκάνα, αρχισε την καριέρα του στην Χάβρη και έχει περάσει από Πόρτσμουθ και Μπαστιά.

* Τα 8.100 έφτασαν τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα. Έχει δοθεί παράταση μέχρι τις 13 Αυγούστου.