LIVE SCORES

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – «Στόχος η επτάδα»





Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη επίσημη συγκέντρωση του Εργοτέλη με την παρουσία και των νέων αποκτημάτων. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόστολος Παπουτσάκης που έθεσε στόχο την είσοδο στην 7αδα, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγαλεπήβολο σχέδιο του για δημιουργία ενός συλλόγου για όλη την Κρήτη.

Ακόμα μια αγωνιστική περίοδος ξεκινάει σήμερα για την ομάδα μας. Ακόμα μια μεγάλη προσπάθεια θα γίνει από όλους μας. Και πρέπει να γίνει. Από τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες και βέβαια τους φιλάθλους. Η συγκυρία για τη χώρα μας είναι η πλέον δύσκολη των τελευταίων δεκαετιών. Ωστόσο ενωμένοι σαν μια γροθιά δεν θα επιτρέψουμε στην κρίση και στους μεγάλους κινδύνους που παραμονεύουν να μας πλήξουν. Και σήμερα γίνεται ακόμα πιο επίκαιρη και πιο αναγκαία η συζήτηση για τη δημιουργία μιας μεγάλης αθλητικής δύναμης που να εκπροσωπεί όλη την Κρήτη.

Σχεδιάζουμε, μάλιστα να συγκαλέσουμε τους φορείς του ποδοσφαίρου από όλη την Κρήτη για να συζητήσουμε διεξοδικά αυτό το ενδεχόμενο. Ηδη τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι άκρως ενθαρρυντικά. Oλοι μαζί θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με ψηλά το κεφάλι και σαν Εργοτέλης θα εκπροσωπούμε τον υγιή αθλητισμό και τον πολιτισμό και θα συνεχίσουμε την έντονη κοινωνική μας δράση. Οι οικονομικές κυρίως συνθήκες που επικρατούν μας κάνουν βέβαια πιο επιφυλακτικούς. Και οι κινήσεις μας σε όλα τα επίπεδα γίνονται πλέον ακόμα πιο προσεκτικά. Ωστόσο ο αγωνιστικός μας στόχος δεν αλλάζει. Θέλουμε κάθε χρόνο να ανεβαίνει ο Εργοτέλης ένα σκαλοπάτι. Να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, να κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους, να μας κάνει περήφανους, Αυτός είναι άλλωστε ο Εργοτέλης. Πηγή έμπνευσης και περηφάνιας.

Οι επενδύσεις που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα αξιόλογο ρόστερ, το οποίο ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο. Παράλληλα, προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα και άλλα νέα παιδιά που προέρχονται από την Πρότυπη Ακαδημία μας. Αυτός είναι και ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μας. Η πλειοψηφία των παικτών του Εργοτέλη να αποτελείται από παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία μας, αλλά και από την Κρήτη γενικότερα. Η παρουσία του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο της ομάδας μας τα τελευταία πέντε χρόνια, το ισχυρό ρόστερ που έχουμε δημιουργήσει και η διατήρηση του βασικού κορμού, μας γεμίζουν με αισιοδοξία για τη νέα σεζόν. Και περιμένουμε από την ομάδα μας να πραγματοποιήσει την καλύτερη πορεία της στη Σούπερ Λίγκα. Μια πορεία που να μπορεί να την κατατάξει στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας.

Καλωσορίζω στη μεγάλη οικογένεια του Εργοτέλη τον Εγκούτου Ολίσε, τον Αγγελο Χαντί και τον Γιάννη Ισπυρλίδη και εύχομαι να δώσουν στην ομάδα τον καλύτερό τους εαυτό και να ζήσουμε όλοι μαζί μεγάλες στιγμές. Ευχαριστώ θερμά εσάς, τους φιλάθλους, τους πιστούς οπαδούς του Εργοτέλη και σας ζητώ ακόμα μεγαλύτερη στήριξη. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή εσείς θα αποτελέσετε το στήριγμα και τον κινητήριο μοχλό για να ξεκινήσει ο Εργοτέλης μια νέα ανοδική πορεία. Εύχομαι υγεία σε όλους και η νέα αγωνιστική περίοδος που ξεκινά να μας δώσει τις περισσότερες χαρές» επεσήμανε στην ομιλία του ο Απόστολος Παπουτσάκης.