LIVE SCORES

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – H Τούμπα κι η μετάθεση προετοιμασίας





Τα προβλήματα που ανέκυψαν με τη χρηματοδότηση των βελτιωτικών έργων στο δημοτικό στάδιο Σερρών, ανάγκασαν τη διοίκηση του Πανσερραϊκού να υποβάλει αίτημα στον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του γηπέδου της Τούμπας, ως εναλλακτική λύση! Η χτεσινή συνάντηση του ΓΓΑ Πάνου Μπιτσαξή με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού Πέτρο Θεοδωρίδη, έφερε στην επιφάνεια το πρόβλημα, ενώ χρήματα δεν υπάρχουν ούτε για τα βοηθητικά γήπεδα στον Λευκώνα.

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ με έγγραφο της προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2010-2011, την παραχώρηση του γηπέδου της Τούμπας προκειμένου να δηλωθεί ως εναλλακτική έδρα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Σερραίων.

Αλλαγή στην έναρξη της προετοιμασίας

Με απόφαση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς η έναρξη της προετοιμασίας του Πανσερραϊκού μετατέθηκε κατά τρεις μέρες και συγκεκριμένα στις 8 Ιουλίου. Την προηγούμενη μέρα οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικά και εργομετρικά τεστ και στις 8 θα γίνει ο Αγιασμός και η πρώτη συγκέντρωση. Κοκότοβιτς και Π. Θεοδωρίδης είχαν σήμερα πολύωρη συνεργασία, με μοναδικό θέμα συζήτησης τα μεταγραφικά.