LIVE SCORES

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Happy end με Ριέρα. Ερχεται στην Αθήνα






Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ Αλμπερτ Ριέρα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το παρόν στην τρίτη συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ισπανού και ολοκλήρωσε τη μεγάλη συμφωνία που φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Πέμπτη ή Παρασκευή αναμένεται στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.
Σχετικά links
Μπορεί να κούρασε σαν σίριαλ, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις λες "δεν βαριέσαι". Λογικό από τη στιγμή που το σίριαλ είχε αίσιο τέλος. Ο Αλμπερτ Ριέρα, λοιπόν, μπορεί να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού, αφού επήλθε συμφωνία με τον εκπρόσωπό του μετά από τρία ραντεβού.

Τόσα χρειάστηκαν. Τρία ραντεβού για να πει το "ναι", μέσω του εκπροσώπου του, ο Ισπανός αριστεροπόδαρος μέσος. Στο πρώτο και στο δεύτερο ραντεβού υπήρχε διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι, αλλά όπως είχαμε τονίσει από το απόγευμα της Τρίτης, αν υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται.

Ετσι, ο Ολυμπιακός πλησίασε τις απαιτήσεις του Ριέρα, ο ίδιος έριξε λίγο τις δικές του και το super deal ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης. Ενα deal που φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ αν προσθέσουμε το συμβόλαιο του παίκτη, τα λεφτά που θα πάρει η Λίβερπουλ, τις εφορίες, τα μπόνους κτλ.

Την Τετάρτη αναμένονται τα τυπικά με τις ανταλλαγές των φαξ και την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών. Επειτα άπαντες θα περιμένουν στο "Ελ.Βενιζέλος" τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να έρθει στη χώρα μας την Πέμπτη ή την Παρασκευή.