LIVE SCORES

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ - Γιάκομπ: «Kαλύτερος φέτος»





Έκδηλη είναι η χαρά του Βικτοράς Γιάκομπ μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή για τρία χρόνια. Ο ρουμάνος επιθετικός σε δηλώσεις του τόνισε: «Υπέγραψα νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή με όλη τη ψυχή μου, γιατί πιστεύω στις προοπτικές αυτής της ομάδας, στην δουλειά, που κάνει η νέα διοίκηση και στην δυναμική, που προσφέρει ο κόσμος μας».

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν για τους «κυανόλευκους», αναφέρθηκε στην έναρξη της προετοιμασίας σημειώνοντας: «Από εδώ και πέρα, για μένα και τους συμπαίκτες μου, είναι ώρα σκληρής δουλειάς και έργων. Ό,τι κάνουμε στην προετοιμασία θα μας συνοδεύει όλη τη χρονιά. Θέλω πολύ να προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα και στον κόσμο της».

Ολλανδικά «δίχτυα» για Παπαστεριανό

Έντονο είναι το ενδιαφέρον που εκφράζει, σύμφωνα με πληροφορίες, ολλανδικός σύλλογος για την απόκτηση του Μανώλη Παπαστεριανού. Οι διοικούντες την ΠΑΕ τηρούν στάση αναμονής για την περίπτωση του έλληνα μέσου ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε εκφράσει την επιθυμία να μείνει ελεύθερος ώστε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Οι «κυανόλευκοι» μετά και από αυτή την εξέλιξη είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια ώστε να πάρουν στα χέρια τους μία καλή προσφορά για να επιτρέψουν στον Παπαστεριανό να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

«Εμπλοκή» με Μπαντή

Η στρατιωτική θητεία του Γιώργου Μπαντή δημιουργεί συνεχόμενα προβλήματα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Πρωτίστως ο γκολκίπερ του Ηρακλή δεν επελέγη (πρωτοφανώς) από το ΑΣΑΕΔ και, τώρα, δεν του χορηγείται (όπως δικαιούται, ως βασικός ποδοσφαιριστής ομάδας της Super League) άδεια παρουσίας στο πρώτο και στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, στην Πορταριά και στο εξωτερικό αντίστοιχα.

Η διοίκηση των «κυανολεύκων» εκφράζει έντονη δυσφορία για την συμπεριφορά του ΓΕΣ προς τον Μπαντή, την οποία χαρακτηρίζει ως "επιλεκτική και άκρως απαράδεκτη".