LIVE SCORES

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

«Βεβαίως και είναι leader»!





«Και ο Ζαν Αλέν Ελληνας; Το είχα διαβάσει, αλλά δεν ξέρω αν είναι οριστικό. Υπέγραψε; Δεν μπορώ να καταλάβω πού το πάει ο Παναθηναϊκός...».

Ο Γκι Ρου δεν χάνει ποτέ το χιούμορ του και κυρίως τη διάθεση να μιλήσει ειδικά όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές για τους οποίους ο ίδιος εκτιμά πως έχει συμβάλλει στην ποδοσφαιρική τους εξέλιξη. Η παραπάνω ήταν η πρώτη του αντίδραση όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει τη μεταγραφή του Μπουμσόνγκ στον Παναθηναϊκό, περίπου δεκατρείς μήνες μετά τη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ.

Η μοναδική φορά που ύψωσε τον τόνο της φωνής του ήταν όταν παρατηρήσαμε πως σε σχέση με τον Σισέ ο Μπουμσόνγκ δεν είναι... καθαρά δικό του παιδί, αφού στην Οσέρ ήρθε εκ μεταγραφής στα 20 του χρόνια από τη Χάβρη...

«Μην το λες αυτό! Δικό μου παιδί είναι κι αυτός. Εγώ τον είχα δει πρώτος στην Παλεσό, μία μικρή ομάδα έξω από το Παρίσι σε ένα τουρνουά Νέων. Σιγά μην τον άφηνα. Αμέσως του είπα να έρθει στις δικές μας ακαδημίες και να δουλέψει. Τότε είχε προτιμήσει τη Χάβρη λόγω του πανεπιστημίου που είχε εκεί γιατί είχε την τρέλα να σπουδάσει μαθηματικός. Είχα προσπαθήσει να τον πείσω, αλλά εκείνος ήθελε να συνδυάσει σπουδές και ποδόσφαιρο. Και τελικά μετά από τρία χρόνια αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε και να τον πάρουμε με μεταγραφή»...

-Πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν είχε την εξέλιξη που αναμενόταν, με βάση τουλάχιστον τα παιχνίδια του στην Οσέρ...

«Διαφωνώ! Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει; Επαιξε στη Ρέιντζερς, τη Νιούκαστλ, τη Γιουβέντους, τη Λιόν. Ενας ποδοσφαιριστής που ήταν πάντα πολύτιμος και πάντα σημαντικός για τον προπονητή του».