LIVE SCORES

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Φ. ΑΛΟΝΣΟ-Ν. ΒΙΓΙΑ – Τα καμάρια της Αστούρια… live!





Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου η Ισπανία του Νταβίντ Βίγια κοντράρεται με την Ολλανδία, αλλά και λίγες ώρες πριν την εκκίνηση του βρετανικού Grand Prix, όπου ο Φερνάντο Αλόνσο θα προσπαθήσει να φέρει τη Ferrari του στην κορυφή, ο τηλεοπτικός σταθμός La Sexta… συνέδεσε τους δύο Αστουριάνους, οι οποίοι αλληλοευχήθηκαν καλή επιτυχία!

Ο ισπανικός αθλητισμός ζει μεγάλες στιγμές τον τελευταίο καιρό, με τους εκπροσώπους του να πετούν από επιτυχία σε επιτυχία και η αυριανή μέρα θα είναι μια ακόμη ευκαιρία για την χώρα της Ιβηρικής να πανηγυρίσει. Και εντάξει η κατάκτηση του Μουντιάλ δεν συγκρίνεται με μια νίκη στη Formula 1, αλλά αν συμπέσουν και τα δύο φυσικά δεν θα χαλάσουν κανέναν.

Οι δύο λαμπροί εκπρόσωποι της επαρχίας της Αστούρια μίλησαν τηλεφωνικά, σε απευθείας μετάδοση μάλιστα, με τον Βίγια να λέει πρώτος: «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, πολύ ανυπόμονοι κι ελπίζουμε ότι η Κυριακή θα είναι σπουδαία μέρα για όλους κι ελπίζω να κερδίσεις στο Σίλβερστοουν».

Από την πλευρά του ο Αλόνσο αποκρίθηκε: «Έχω έντεκα αγώνες ακόμη κι εσύ μόνο έναν. Ας δούμε αν μπορούμε να τερματίσουμε. Γράψατε ήδη ιστορία, το απολαμβάνουμε και το απολαμβάνετε. Καλή επιτυχία κόντρα στην Ολλανδία. Όλη η Ισπανία θα δονείται αύριο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».