LIVE SCORES

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Καμορανέ-SI!





Ο Μάουρο Καμορανέζι όσο περνάει η ώρα έρχεται ολοένα και πιο κοντά στον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να πει το "si"! Ο Αργεντίνος μέσος έχει δεχτεί πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» και φαίνεται για οικονομικούς κυρίως λόγους να την προτιμάει από την πρόταση της Μίλαν!

ο μπαμ με τον Καμορανέζι θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός που έχει χτυπήσει την πόρτα του παίκτη εδώ και καιρό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταφέρει να κάνουν την καλύτερη πρόταση στον έμπειρο μέσο και αυτός σκέφτεται σοβαρά να προτιμήσει την Ελλάδα από το να μεταγραφεί στην Μίλαν ή στους Λος Αντζελες Γκάλαξι.

Ο προπονητής της Γιουβέντους έχει δηλώσει ότι δεν τον υπολογίζει και είναι διατεθειμένος να βρει όποια ομάδα θέλει. Η Μίλαν εξέφρασε το ενδιαφέρον της, αλλά αυτός προτιμάει τον Ολυμπιακό!

Κάποιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο παίκτης είπε στους ιθύνοντες της «γηραιάς κυρίας» πως θα έρθει στο λιμάνι και το μόνο που μένει να συζητήσουν είναι αν θα δοθεί αποζημίωση στην Γιουβέντους.

Οπως και να έχει η μεταγραφή φαίνεται πως δύσκολα θα χαλάσει! Και θα είναι μία μεγάλη μεταγραφή τόσο από πλευρά ονόματος, όσο και από αξίας, μιας και η δεξιά πτέρυγα του Ολυμπιακού θα... αναβαθμισθεί!