LIVE SCORES

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΑΕΚ- Από... μεζονέτα σε δυάρι ο Αραούχο και πόλεμος νεύρων!





Στα άκρα οδηγούν την σχέση τους η ΑΕΚ και ο Αραούχο. Η πλευρά του Αργεντινού τραβάει το σκοινί βάζοντας εμπόδια για την μεταγραφή του στην Ιντεπεντιέντε και η «Ένωση» τον στέλνει σε δυάρι από το πολυτελές διαμέρισμα που του πλήρωνε μέχρι τώρα.

Όπως έχουμε επισημάνει η Αργεντίνικη ομάδα έχει κάνει προσφορά 600.000 ευρώ για να αποκτήσει τον 28χρονο μπακ, αλλά ο ίδιος προτιμάει την Ρίβερ Πλέιτ επειδή εκεί θα κερδίσει περισσότερα χρήματα. Έτσι στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Αραούχο για την μεταγραφή βρέθηκε ένα εμπόδιο, καθώς ζήτησαν να πάρουν κας τα 255.000 ευρώ, που αναφέρει το ιδιωτικό συμφωνητικό των δύο πλευρών σε περίπτωση μεταγραφής.

Εκεί οι άνθρωποι της Ιντεπεντιέντε, αλλά και της ΑΕΚ έμειναν άναυδοι καταλαβαίνοντας ότι άλλος είναι ο λόγος που… κλωτσάει ο παίκτης. Έτσι η μεταγραφή κρέμεται από μια κλωστή, αν δεν έχει σπάσει ήδη… Ο πόλεμος νεύρων ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίστηκε με την ΑΕΚ να απαντάει, καθώς ενημέρωσε τον Αραούχο πως η χλιδή τελείωσε γι’ αυτόν στην Ελλάδα. Ειδοποιήθηκε ότι πρέπει να μετακομίσει σε διαμέρισμα δυάρι και να αφήσει το υπερπολυτελές που του πληρώνουν τώρα οι «κιτρινόμαυροι»

Καμία δέσμευση σε Μπάγεβιτς

Όσον αφορά την σύσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί, επί της ουσίας ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν πήρε καμία δέσμευση από τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ εξήγησε στον προπονητή ότι δεν υπάρχει άλλο μπάτζετ για μεταγραφές και μόνο αν πουληθεί ο Αραούχο η ομάδα θα κινηθεί για δεξί μπακ.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ζήτησε και μέσο, αλλά και σ’ αυτήν την περίπτωση η απάντηση ήταν ότι θα γίνει κάτι, μόνο αν πουληθεί κάποιος από τους Σκόκο, Μπλάνκο και Τζιμπούρ. Άρα, ο Ντούσκο παραμένει σε αγωνία, αφού και το αίτημά του να μην πουληθεί κανείς βασικός, επίσης, παραμένει στον αέρα.

Ιταλικό σενάριο για τον ακριβό Ντόνι

Στο μεταξύ, από την Ιταλία προέκυψε ένα νέο, απίθανο, σενάριο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Forza Roma» η ΑΕΚ ζήτησε δανεικό τον τερματοφύλακα, Ντόνι, ο οποίος δεν βρίσκεται στα σχέδια του Κλαούντιο Ρανιέρι. Όπως λέγεται στο ρεπορτάζ, η πρόταση της «Ένωσης» απορρίφθηκε γιατί οι «τζιαλορόσι» θέλουν να τον πουλήσουν. Το συγκεκριμένο σενάριο δεν επιβεβαιώνεται σε καμιά περίπτωση από την ΑΕΚ, στην οποία υπάρχει το βασικό δίδυμο των γκολκίπερ των Σάχα, Αραμπατζή.

Δημ. Ζώρζος