LIVE SCORES

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - «Μάχη με ΕΠΟ & μεταγραφικό… παράθυρο»





Πυρ και μανία στον Ολυμπιακό, από τον οποίο υποστηρίζουν πως η ήττα από τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο» προήλθε από τη διαιτησία. Γι’ αυτό και ετοιμάζεται σύσκεψη έτσι ώστε να τεθεί επί τάπητος η αντιμετώπιση του θέματος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο. Σε ό,τι αφορά την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε από τη διοίκηση αν επιθυμεί την απόκτηση παικτών, ωστόσο απάντησε αρνητικά. Όλα ανοικτά μέχρι το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου.


Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Ηρακλή στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Superleague, ωστόσο οι ιθύνοντες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θεωρούν πως αυτό δεν έγινε λόγω αγωνιστικών αλλαγών, ρίχνοντας ευθύνες στη διαιτησία. Και γι’ αυτό είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν σύσκεψη έτσι ώστε να κινηθούν εναντίον της ΕΠΟ.

Με τον Ολυμπιακό και με την επένδυση που έκανε ο κ. Μαρινάκης δεν μπορεί να παίζει κανένας. Να χάσουμε όχι μία, αλλά δέκα φορές, χωρίς όμως να αλλοιώνεται από τρίτους το αποτέλεσμα», σχολίαζαν πηγές της ΠΑΕ.

Παράλληλα, έγινε αναφορά και στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης. «Είμαστε μία νέα ομάδα και χρειάζεται υπομονή. Έγιναν πολλές μεταγραφές, αρκετοί παίκτες έπαιξαν με λίγες προπονήσεις και, παρ' όλα αυτά, η ομάδα έπαιξε σε ένα διάστημα καλό ποδόσφαιρο, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες και προηγήθηκε. Εκείνη τη στιγμή κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα.

Κάναμε λάθη και εμείς χάσαμε το παιχνίδι, γιατί ήταν δικό μας με το 1-0 και την εικόνα του αγώνα. Δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ομάδα θέλει χρόνο και εμπιστοσύνη από όλους. Εμείς εμπιστευόμαστε πλήρως και τον προπονητή και το ρόστερ, το οποίο θεωρούμε ποιοτικό και ικανό να πετύχει τους στόχους. Δεν χρειάζονται βιαστικές κρίσεις, αλλά ψυχραιμία και υπομονή», έλεγαν μεταξύ άλλων στη διοίκηση.