LIVE SCORES

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βαλβέρδε: "Σας πιστεύω"





Ο Ολυμπιακός μπήκε με το... αριστερό στο πρωτάθλημα, καθώς αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ, ηττήθηκε από τον «Γηραιό», χάνοντας μέσα από τα... χέρια του το «τρίποντο». Αυτό υποστήριξε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην ομιλία του προς τους παίκτες. Ο Ισπανός, τόνισε πως η ήττα ήρθε από λάθη των «ερυθρόλευκων», ενώ παράλληλα, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για την αξία των ποδοσφαιριστών.

«Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι, από δικά μας λάθη και από δική μας απροσεξία», ανέφερε αρχικά ο «Βάσκος» και έσπευσε να ρίξει τους τόνους: «Το ματς είναι παρελθόν. Δεν έγινε κάτι».

Στην συνέχεια θέλησε να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών: «Ξέρω την αξία σας και εσείς την γνωρίζετε. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, αλλά στόχος μας είναι να το κατακτήσουμε. Δεν χρειάζεται να το ξαναπούμε αυτό. Σας πιστεύω», υποστήριξε ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδινε συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του, ζητώντας προσοχή, αλλά και να τελειώνουν τις φάσεις που δημιουργούν.

«Απών» από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης ήταν ο Μοϊσές Ουρτάδο που είχε ένα χτύπημα στον αστράγαλο. Το θετικό για τον Ισπανό είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ήταν «καθαρές».

Έτσι, αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας από την Τρίτη, όπου θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία. Για τον λόγο αυτό, έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, μία το πρωί και μία το απόγευμα, ενώ την Τετάρτη θα λάβει χώρα φιλικό παιχνίδι με τους Νέους.