LIVE SCORES

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ – «Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια... στην Πόλη»





Μπορεί οι οπαδοί της Φενέρ να πήραν μόλις 750 εισιτήρια στα χέρια τους και να διέθεσαν ούτε τα μισά για τον αγώνα της Τούμπας, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε για αστείο στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ. Το 1-0 και η κρισιμότητα του ματς στο «Σουκρού Σαράτσογλου» έχουν κινητοποιήσει τους φιλάθλους του «δικεφάλου» και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι και τα 2.550 εισιτήρια αποδεικνύονται πολύ μα πολύ λίγα.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν πραγματική εκστρατεία στην Κωνσταντινούπολη και οι σύνδεσμοι έχουν λάβει τα 2.200 κομμάτια για να τα διαθέσουν στα μέλη τους, ενώ τα υπόλοιπα θα πάνε σε κατόχους διαρκείας και επίσημους προσκεκλημένους που θα ακολουθήσουν την αποστολή. Από χθες ήδη τα γραφεία της ΠΑΕ πολιορκήθηκαν από αρκετούς φίλους του ΠΑΟΚ που ζητούσαν εναγωνίως να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για την ρεβάνς της Τουρκίας. Ωστόσο όπως διευκρίνισαν από την ΠΑΕ στην ουσία όλα τα εισιτήρια έχουν κατόχους και δεν θα βγουν προς πώληση στα εκδοτήρια.

Για να καταλάβετε πόσο εντυπωσιακή θα είναι η παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη αρκεί να αναφέρουμε ότι θα απαιτηθούν περίπου 50 λεωφορεία σε ένα κομβόι χιλιομέτρων που θα ξεκινήσει το πρωί της Πέμπτης από την Θεσσαλονίκη.