LIVE SCORES

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΕΛΛΑΔΑ - Στον "αέρα" τα ΑΕΚ-Νταντί Γ. και ΠΑΟ-Ξάνθη





Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ προκαλεί πολλαπλή ζημιά, όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά και στην ΑΕΚ. Γιατί ως γνωστόν, την Πέμπτη η ΑΕΚ έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την Νταντί, για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την Παρασκευή ο ΠΑΟ υποδέχεται την Ξάνθη για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ. Και όπως είναι το χορτάρι του ΟΑΚΑ τώρα, δε μπορεί να διεξαχθεί κανείς αγώνας. Για αύριο συγκλήθηκε έκτακτη σύσκεψη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος, ενώ σύμφωνα με τον Μάρτιν Μαρκίδη η αιτία της τραγικής εικόνας του χλοοτάπητα οφείλεται στην καταστροφή και των δύο αντλιών που χρησιμοποιούνται για το πότισμα του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ.

Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ προκαλεί πολλαπλή ζημιά, όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά και στην ΑΕΚ. Γιατί ως γνωστόν, την Πέμπτη η ΑΕΚ έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την Νταντί, για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την Παρασκευή ο ΠΑΟ υποδέχεται την Ξάνθη για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ. Και όπως είναι το χορτάρι του ΟΑΚΑ τώρα, δε μπορεί να διεξαχθεί κανείς αγώνας.

Για αύριο συγκλήθηκε έκτακτη σύσκεψη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος, ενώ σύμφωνα με τον Μάρτιν Μαρκίδη η αιτία της τραγικής εικόνας του χλοοτάπητα οφείλεται στην καταστροφή και των δύο αντλιών που χρησιμοποιούνται για το πότισμα του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ.

Μιλώντας στον «Sentra 103,3» ο εργοδηγός της εταιρείας που αντικατέστησε τον χλοοτάπητα, είπε ότι πριν από ένα διήμερο έγινε ζημιά στις αντλίες που δίνουν νερό στο αυτόματο πότισμα και πρόσθεσε: «Από το Σάββατο το πρωί κάνουμε ό,τι μπορούμε με τα χέρια. Το χορτάρι είναι απότιστο, η άμμος στέγνωσε και επιδεινώθηκε η κατάσταση. Υπάρχει αρδευτικό σύστημα και δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν δούλευαν κανονικά οι αντλίες. Ήδη, μάλιστα, είχε καεί η μια από τον Δεκαπενταύγουστο και είχε πλημμυρίσει το γήπεδο».

Και συνέχισε, τονίζοντας: «Από Δευτέρα θα δούμε τι θα κάνουμε, αλλά αν δεν αντικατασταθούν οι αντλίες, δεν θα υπάρχει χλοοτάπητας την Πέμπτη. Η επισκευή χρειάζεται μια εβδομάδα, οπότε πρέπει να γίνει αντικατάσταση. Κάναμε προσπάθεια να ποτιστεί ο χλοοτάπητας με πυροσβεστικούς κρουνούς, αλλά ήταν αδύνατο».