LIVE SCORES

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ηρθε και υπογράφει





Του ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ

Ο Νταμιέν Πλεσίς βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (31/8) στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο 22χρονος Γάλλος μεσοαμντικός της Λίβερπουλ έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγα λεπτά πριν τις 12 στη χώρα μας, προερχόμενος από το Παρίσι, αλλά ουδέποτε εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν

Ο Πλεσίς έφυγε από άλλη έξοδο, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του και πήγε σε ξενοδοχείο της Αθήνας για να τακτοποιηθεί. Μετά από λίγο αναχώρησε προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους, το απόγευμα, θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Αν το χρονοδιάγραμμα μπορέσει να τηρηθεί, δεν αποκλείεται να προλάβει να παρουσιαστεί και επίσημα εντός της ημέρας.

Νέο συμβόλαιο ο Μαυρίας

Ο Χάρης Μαυρίας «έβγαλε μάτια» στα φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Αυστρία και επιβραβεύτηκε με ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2013.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ο Χάρης Μαυρίας υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2013», αναφέρει η ανακοίνωση.

Και τυπικά στη Μέταλουργκ ο Κλέιτον

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η παραχώρηση του Σίλβα Κλέιτον στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα αγωνιστεί δανεικός για ένα χρόνο στους Ουκρανούς.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε και επίσημα: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Μέταλουργκ Ντόνετσκ για την παραχώρηση του Σίλβα Κλέιτον με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο».

Στην Ηλιούπολη ο Λεοντίου

Ο Σωτήρης Λεοντίου, άλλος ένας παίκτης που δεν υπολογίζονταν από τον Νίκο Νιόπλια, παραχωρήθηκε στην Ηλιούπολη. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΓΣ Ηλιούπολη για την παραχώρηση του Σωτήρη Λεοντίου με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο», γνωστοποίησαν οι «πράσινοι».

Ως τις 6 Σεπτεμβρίου τα διαρκείας

Οπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της φετινής σεζόν θα συνεχιστεί μέχρι τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 θα συνεχιστεί μέχρι τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου. Σήμερα η διάθεση θα πραγματοποιείται κανονικά τόσο από το ΟΑΚΑ, όσο και από το γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» στη Λ. Αλεξάνδρας.

Από αύριο, και για τις υπόλοιπες μέρες διάθεσης (1,2,3 και 6 Σεπτεμβρίου) το σημείο διάθεσης στο ΟΑΚΑ θα παραμείνει κλειστό και θα λειτουργεί μόνο το αντίστοιχο στο γήπεδο της ‘Λεωφόρου’».