LIVE SCORES

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

«Ξέρουν τι τους περιμένει στην Τούμπα!»





Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και πλέον στο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών του «Αίαντα» Μίχελ Κρέεκ προειδοποιεί μέσω του SPORTNET τους συμπατριώτες του εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Ο Αγιαξ θα έχει σίγουρα δύσκολο βράδυ στην Τούμπα και ξέρει τι τον περιμένει!», υποστήριξε ο Ολλανδός!
Κομβικό σημείο για τον επαναληπτικό ήταν άλλωστε το γκολ του Ίβιτς, το οποίο άλλαξε τα δεδομένα υπέρ του ΠΑΟΚ: «Ειδικά μετά το 1-1 στο πρώτο ματς, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως μπορεί να προκριθεί και μάλιστα έχει πολλές πιθανότητες. Ο Αγιαξ θα μπορούσε να έχει κλειδώσει την πρόκριση από το πρώτο ματς, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο που έκανε ευκαιρίες σκόραρε μόλις μία φορά. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έδειξε καλά στοιχεία και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με τον Ίβιτς που αλλάζει τα δεδομένα εν όψει της ρεβάνς», πρόσθεσε.

Ο Κρέεκ, που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα και ξέρει την ατμόσφαιρα της Τούμπας, δήλωσε έκπληκτος από την δυναμική παρουσία του κόσμου στο πρώτο ματς και υποκλίθηκε στους φίλους του ΠΑΟΚ: «Στο Άμστερνταμ ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν συγκλονιστικός. Πραγματικά στην Ολλανδία σχολιάστηκε έντονα η παρουσία των φίλων της ελληνικής ομάδας. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε ότι αυτό έγινε σε εκτός έδρας ματς, τότε πρόκειται για μια τρελή κατάσταση. Φανταστείτε τι θα γίνει στην Τούμπα όπου το γήπεδο θα είναι γεμάτο μόνο με οπαδούς του ΠΑΟΚ μεταφέροντας την πίεση στον Άγιαξ..».

Ο δικέφαλος έχει πια την δική του μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρόκριση την Τετάρτη στην καυτή Τούμπα σύμφωνα με τον Ολλανδό: «Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλες πιθανότητες να περάσει στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα ο Αγιαξ θα πρέπει να προσέξει το παιχνίδι στην Τούμπα, η οποία από προσωπική εμπειρία ξέρω πως θα βράζει!»