LIVE SCORES

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Κούπερ: Υποφέραμε αρκετά





Ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα αλλά και προβληματισμένος για κάποιες αντιδράσεις της ομάδας του φάνηκε ο Έκτορ Κούπερ μετά την πρόκριση του Άρη κόντρα στην Γιαγκελόνια. Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε ότι νιώθει πολύ κουρασμένος λόγω της εξέλιξης του ματς, τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν ήρεμη αλλά ταυτόχρονα στάθηκε και στα πάρα πολύ τυχερά γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.



«Νιώθω πιο κουρασμένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Υποφέραμε αρκετά, καθώς αποδείχτηκε ότι η Γιαγκελόνια είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τουλάχιστον, ήταν πολύ πιο ήρεμη από εμάς. Μόνο στο πρώτο 20λεπτο θεωρώ ότι παίξαμε καλά. Στη συνέχεια, όταν είχαμε την μπάλα, κάναμε περίπλοκα τα πράγματα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είναι ασυνήθιστα τα γκολ που δεχτήκαμε. Το θετικό είναι ότι δε χάσαμε την οργάνωσή μας στην άμυνα. Κι αυτό μας έδωσε σιγουριά. Όμως, είχαμε η νευρικότητα στο παιχνίδι μας και κάναμε βεβιασμένες κινήσεις. Και πάλι ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ. Κυρίως όταν η ομάδα έχανε την ηρεμία της», τόνισε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Από την πλευρά των Πολωνών ο προπονητής της Γιαγκελόνια, Μίχαλ Πρόμπιερζ, δήλωσε: «Είχα πει πριν το ματς πως θα έκανα τα πάντα και εγώ και η ομάδα μου για να προκριθούμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Προσπαθούσαμε να βρούμε τα αδύνατα σημεία του Άρη, τελικά δεν τα καταφέραμε και όπως είναι λογικό, είμαστε στεναχωρημένοι».