LIVE SCORES

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΑΡΗΣ - Πρώτα οι αποδεσμεύσεις





Βάρος στις αποδεσμεύσεις του φετινού ρόστερ έχουν δώσει οι ιθύνοντες του Άρη. Δήμος Ντικούδης και Κίκι Κλαρκ είναι οι παίκτες οι οποίοι αναμένεται να λύσουν τα συμβόλαιά τους με την ΚΑΕ.Οι οικονομικές τους απολαβές για τη νέα σεζόν σε συνδυασμό με την μικρή προσφορά τους την χρονιά που μας πέρασε είναι οι δύο βασικοί λόγοι που δύσκολα θα ανανεωθούν

Οι οικονομικές τους απολαβές για τη νέα σεζόν σε συνδυασμό με την μικρή προσφορά τους την χρονιά που μας πέρασε είναι οι δύο βασικοί λόγοι που δύσκολα θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους .Ο εκπρόσωπός των δύο παικτών Ισίδωρος Κούνουπας αναμένεται αύριο(2/8) στην Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Δαμιανίδη. Εκτός όμως από τους δύο παίκτες οι δύο πλευρές θα συζητήσουν και για τον Χρήστο Ταπούτο ο οποίος εκπροσωπείται από τον Έλληνα ατζέντη. Από τη νέα εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Κώστα Χαραλαμπίδη. Στον Άρη περιμένουν να λύσει το συμβόλαιό του με τον Πανελλήνιο(του έχει προταθεί μείωση) και στην συνέχεια να μπουν δυνατά στο κυνήγι της απόκτησής του.

Όσον αφορά το θέμα Χατζηβρέττα ο έμπειρος γκαρντ έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν παρόλα αυτά η διοίκηση της ομάδας έχει προτείνει μείωση αποδοχών. Ο 32άχρονος παίκτης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραμείνει ακόμη ένα χρόνο ενώ θετικός είναι και ο Σαρόν Ντρούκερ.