LIVE SCORES

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ - Κοντά σε Ταπούτο, φιλικά στην Ιταλία





Την ανανέωση του Χρήστου Ταπούτου έχει θέσει σαν πρώτο στόχο ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το θέμα αναμένεται να λήξει ακόμα και αύριο(2/8) με τον 28άχρονο φόργουορντ όμως να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις του.Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου αισιοδοξούν ότι η απάντηση του διεθνή παίκτη θα είναι θετική παρόλα αυτά στο κυνήγι της απόκτησης του έχει μπει και ο Άρης.

Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ εκτός από την απάντηση του Ταπούτου περιμένουν και αυτή του Γκετσέφκσι. Ο Νίκος Σταυρόπουλος έχει δώσει διορία μέχρι αύριο(2/8) στον εκπρόσωπο του στην Ελλάδα Γιώργο Παταπατίου σε πρόταση που αγγίζει τις 90.000 ευρώ. Όσον αφορά την θέση «1» στον Δικέφαλο του βορρά προτάθηκε ο Άαρον Μάϊλ ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην χώρα μας σε Πανιώνιο και Άρη.

Τέλος θετική ήταν η απάντηση των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ σε πρόταση που έγινε για φιλικά της ομάδας στην Ιταλία με αντιπάλους την Καζέρτα και την Αβελίνο. Πιο συγκεκριμένα ο Δικέφαλος του βορρά θα αγωνιστεί στις 13 Σεπτεμβρίου με την Καζέρτα και στις 16 του ίδιου μήνα με την Αβελίνο.